Αποκάλυψη: Ψηφοφόρος του ΚΚΕ μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Ψυχάρης!

Αποκάλυψη: Ψηφοφόρος του ΚΚΕ μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Ψυχάρης!

Τελικά, σ΄αυτή την Χώρα, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις το σκουλήκι του μπολσεβικισμού να κρύβεται από κάτω, και μάλιστα στην πιο αυθεντική εγχώρια εκδοχή του, αυτή του ΚΚΕ.

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το παρακάτω σχόλιο: «Ιστορική λεπτομέρεια: Μέλος του ΚΚΕ ήταν ο πατέρας του εκδότη και προέδρου του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, όπως αποκαλύπτει στο τελευταίο βιβλίο του ο δημοσιογράφος Ριχάρδος Σωμερίτης. Γι αυτό, όπως υποστηρίζει, ο εκδότης ψήφιζε στη μνήμη του σταθερά πριν από μερικά χρόνια ΚΚΕ στις εκλογές. Έτσι εξηγείται η… ευκολία με τα κόκκινα πρωτοσέλιδα».

Μέλος, λοιπόν, του ΚΚΕ (και) ο πατέρας του Ψυχάρη, ακολουθώντας τον μακρύ κατάλογο μιας σειράς «επωνύμων», οι οποίοι πέρασαν από τις τάξεις του, για να εξελιχθούν στη συνέχεια στους πιο σκληρούς και στυγνούς εκπροσώπους του καπιταλιστικού συστήματος.

Μάλιστα, ο νυν ιδιοκτήτης του ΔΟΛ «ψήφιζε στη μνήμη του σταθερά πριν από μερικά χρόνια στις εκλογές», όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο σχόλιο.

Το τόσο «αντισυστημικό» ΚΚΕ κατορθώνει να έχει άκρες, διασυνδέσεις, ακόμη και ψήφους, στους πιο σκληρούς εκφραστές του εγχώριου καπιταλισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pshfoforos-tou-kke-mechri-prin-liga-chronia-o-psucharhs#ixzz41sZ6Ub00

Comments Off on Αποκάλυψη: Ψηφοφόρος του ΚΚΕ μέχρι πριν λίγα χρόνια ο Ψυχάρης!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.