ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Α.Ρουπακιώτης: “Με υπόδειξη ΗΠΑ και Κομισιόν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής” – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτίθεται επαναλαμβανόμενα και ανεπανόρθωτα η συγκυβέρνηση του Μνημονίου από τις αποκαλύψεις, σχετικά με τα κίνητρα γύρω από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ήδη πολλοί έγκριτοι νομικοί έχουν κατακεραυνώσει την κυβέρνηση για τις πολιτικές διώξεις που έχουν ασκήσει εναντίον της μοναδικής αντιπολίτευσης σε αυτό τον τόπο, όμως δεν είναι μόνοι, αφού πλέον και πολιτικοί αρχίζουν και λένε κάποια πράγματα, υπό το βάρος της κατακραυγής της κοινής γνώμης που δεν τολμούν να “βγάλουν στον αέρα” οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, ο οποίος έχει δώσει πολλάκις διαπιστευτήρια αντιχρυσαυγιτισμού και έχει, επίσης πολλάκις, απασχολήσει την αρθρογραφία μας, λόγω των επιδόσεων του ως υπουργός. Ο Ρουπακιώτης, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και μίλησε σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτοντας πλήρως τα πολιτικά κίνητρα της κυβερνήσεως, να προχωρήσει σε αυτή την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική δίωξη πολιτικών αντιπάλων της.

Όπως το έθεσε, «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο», ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο ποιοι έδωσαν την διαταγή για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, ενώ οι δηλώσεις του δείχνουν και την υποτακτικότητα Σαμαρά απέναντι στους εντολείς του. Όπως χαρακτηριστικά είπε:«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσής Αυγής σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

Οι ευρωπαίοι «εταίροι», σύμφωνα με τον κ. Ρουπακιώτη, επίσης έπαιξαν τον ρόλο τους, αφού πέραν της επιβολής του μνημονίου και της καταστροφής του τόπου, πίεσαν αφόρητα και για την Χρυσή Αυγήαποδεικνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι ό,τι γίνεται, γίνεται για να υποταχθεί ο Ελληνικός Λαός σε αυτούς που τον εχθρεύονται και θέλουν την καταστροφή του. Όπως είπε ο κ. Ρουπακιώτης: «Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;».

Καθίσταται σαφές, λοιπόν, ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές και επιπλέον εκπορευόμενες από ξένα κέντρα εξουσίας εχθρικά απέναντι στον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-a.roupakiwths-me-upodeijh-apo-hpa-kai-komision-oi-diwjeis-kata-t?COLLCC=3141682318&#ixzz2gm7fO4rD

Comments Off on ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Α.Ρουπακιώτης: “Με υπόδειξη ΗΠΑ και Κομισιόν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.