ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οννεδίτες όλο το πάνελ του “ενικός” – Προκλητική αβάντα σε Κούλη από Χατζηνικολάου

Γελάει ο κόσμος με τη χθεσινή στημένη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ν. Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Στον Ενικό».

Από τη μία είχαμε τον δήθεν έγκριτο, αμερόληπτο και μη κατευθυνόμενο δημοσιογράφο Χατζηνικολάου που όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν ξεχνάει να καταφερθεί κατά της Χρυσής Αυγής και από την άλλη είχαμε το νέο σωτήρα του ελληνικού έθνους, τον «νεοφιλελεύθερο» πολιτικό που θα τα βάλει με το σύστημα και την ανέχεια και θα μας βγάλει από την κρίση.

Μέχρις εδώ όλα καλά αλλά αν υπήρξαν έστω και ελάχιστοι αφελείς που πίστεψαν ότι ήρθε η αλλαγή με τον Κούλη και ότι το χθεσινό σόου και οι ερωτήσεις του κοινού ήταν αυθόρμητες και αληθινές, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν.

Ως γνωστόν στη συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει κοινό που κάνει ερωτήσεις στον εκάστοτε καλεσμένο με σκοπό τον άμεσο διάλογο και την εξύψωση των δημοκρατικών αισθημάτων των πολιτών. Όμως, οι «νταβατζήδες» έχουν βάλει σκοπό τους να κάνουν τον Κούλη πρωθυπουργό και ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να αντέξει, ως γνήσιος νεοδημοκράτης, την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

Έτσι αποφασίστηκε η εκπομπή να γίνει παρωδία, καθότι όλοι οι προσκεκλημένοι που έλαβαν το λόγο ήταν ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα της ΟΝΝΕΔ.

Έτσι ο Μητσοτάκης απάντησε σε στημένες και προετοιμασμένες ερωτήσεις, δίνοντας την εντύπωση του «πανέτοιμου να κυβερνήσει ηγέτη», ενώ αντιστοίχως ο Χατζηνικολάου συνέχισε να παριστάνει τον «δημοκράτη» που «δίνει βήμα στο Λαό».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-onnedites-olo-to-panel-tou-enikos-proklhtikh-abanta-se-koulh-apo#ixzz411ZoFwtO

Comments Off on ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οννεδίτες όλο το πάνελ του “ενικός” – Προκλητική αβάντα σε Κούλη από Χατζηνικολάου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.