ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ψευδομάρτυρας ΣΤ’ αγκαλιά με υπουργό της ΝΔ!

H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εκβιάζει (και δεν εκβιάζεται), δεν απειλεί (και δεν απειλείται)! Μιλά πάντα με αποδείξεις και λέει ονόματα. Γι΄ αυτό και την θέλουν στο περιθώριο. Στην συνείδηση του κόσμου όμως έχει καταξιωθεί ως η μελλοντική δύναμη προοπτικής και προκοπής του τόπου! Και αυτό για εμάς είναι η απόλυτη δικαίωση του αγώνα μας! Ένας αγώνας που δεν έχει άλλους υποστηρικτές από τους απλούς Έλληνες πολίτες. Δεν έχει άλλους χρηματοδότες εκτός από όλους εμάς! Δεν έχει άλλους τρόπους να μιλήσει, εκτός από τη ιστοσελίδα και την εφημερίδα. Είμαστε από παντού αποκλεισμένοι!

Με όποιον τρόπο όμως μπορούμε, δεν θα σταματήσουμε στιγμή να αποκαλύπτουμε ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όχι με “αποχρώσες ενδείξεις”, όλους εκείνους που συνωμότησαν εναντίον του λαού και της πατρίδας! Όλους εκείνους που συνωμότησαν εναντίον του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Όλους εκείνους που με ψέμματα και δόλιους τρόπους καθημερινά σπέρνουν ανέμους, στήνοντας ανυπόστατες και άθλιες κατηγορίες “μεταξύ τύρου και αχλαδιού” με ανυπόστατους και άθλιους μάρτυρες, και σύντομα θα θερίσουν τις θύελλες που τους αξίζουν μέσω της αλήθειας και της δικαιοσύνης!

Μην χάσετε αύριο την εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Α.Φ. 847. Η μεγάλη αποκάλυψη που θα συζητηθεί:

Υπουργός της ΝΔ είχε σχέσεις και φωτογραφιζόταν με ψευδομάρτυρα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-o-pseudomarturas-st-agkalia-me-upourgo-ths-nd#ixzz2iRlM2r6v

Comments Off on ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ψευδομάρτυρας ΣΤ’ αγκαλιά με υπουργό της ΝΔ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.