ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Παπούλιας ένοπλος και έτοιμος να καταλύσει την Δημοκρατία!

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ κουβέντα για το άθλημα της σκοποβολής και κατά πόσο αυτό αποτελεί στοιχείο ή ένδειξη για “εγκληματικές πράξεις” ή ακόμα και για “προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος”, σήμερα φέρνουμε στο φως ακόμα μία “συνταρακτική αποκάλυψη”.

Μετά τον υφυπουργό της ΝΔ, Μιχάλη Παπαδόπουλο που εκπαιδεύεται σε αντάρτικο πόλης, ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας είναι έτοιμος να καταλύσει το Πολίτευμα δια της βίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, από τον Μάιο του 2003, εδώ και δέκα χρόνια ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντί να λειτουργεί ως εγγυητής του Πολιτεύματος, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Στόχαστρο” είχε δηλώσει λάτρης των όπλων και της σκοποβολής και υπεραμύνθηκε της νομιμοποίησης και χρήσης των ραβδωτών όπλων, δηλαδή των πολεμικών, επισημαίνοντας: «Δεν κατάλαβα ποτέ τη λογική να απαγορεύονται στην Ελλάδα τα ραβδωτά όπλα, πρέπει να αρθεί η απαγόρευση, είναι άνευ περιεχομένου».

Όπως βλέπετε, στοιχεία υπάρχουν! Αν βρεθούν και τα κατάλληλα παπαγαλάκια να παραπληροφορήσουν και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, πολλά μπορούν να δουν τα μάτια μας ακόμη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokalupsh-sok-o-papoulias-enoplos-kai-etoimos-na-katalusei-thn-dhmokratia#ixzz2nAxJpnUI

Comments Off on ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Παπούλιας ένοπλος και έτοιμος να καταλύσει την Δημοκρατία!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.