Αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην “Ακρόπολη της Κυριακής”

Αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην “Ακρόπολη της Κυριακής”

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη από τα κελιά της Τιμής στην “Ακρόπολη της Κυριακής”. Πρόκειται για την πρώτη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μετά τις εκλογές και την έκδοση του βουλεύματος, μετά την απαλλακτική εισήγηση. 

O Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μιλάει για την προφανή και πρωτοφανή αντιδημοκρατική εκτροπή, Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με νωπή λαϊκή εντολή να εκπροσωπήσουν τον Ελληνικό Λαό, να παραμένουν στην φυλακή, για να μην αποκαλυφθεί και οδηγηθεί στην φυλακή το παραδικαστικό κύκλωμα που λυμαίνεται την Δικαιοσύνη.

Μιλάει ακόμα για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπό τη νέα συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, τις συνομιλίες στην Ευρώπη, τον παρατεταμένο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ και τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, όπως η συνταγματική εκτροπή με την θέση του 5ου αντιπροέδρου της Βουλής που δεν δόθηκε στην Χρυσή Αυγή.

Ολόκληρη η συνέντευξη στην αυριανή “Ακρόπολη της Κυριακής”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokleistikh-sunenteujh-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-nikolaou-g.-mic2#ixzz3R5WMFzpz

Comments Off on Αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην “Ακρόπολη της Κυριακής”

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.