Αποκλειστική συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στον Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη για τον «Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή» της παλαιότερης και ιστορικότερης εφημερίδας των Βορείων Προαστίων.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε μια 20λεπτη συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα. Σχετικά με την διαπραγματεύσεις είπε πως «ποτέ δεν πίστεψα ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε σκληρή διαπραγμάτευση. Άλλωστε τόνιζε συνέχεια ότι θα πληρώνουμε τους δανειστές μας εις το διηνεκές».

Κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι παρανόμησε εις βάρος της Ελλάδας, διότι ήταν υποχρεωμένη να εξασφαλίσει την ρευστότητα στον Έλληνα πολίτη. Παράλληλα κατήγγειλε την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν έκαναν τίποτα απολύτως «Ούτε η κυβέρνηση, ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση έθεσε το θέμα της ολοφάνερης παρανομίας της ΕΚΤ» είπε χαρακτηρίστηκα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα έκανε εάν βρίσκονταν στις διαπραγματεύσεις απάντησε «Αν ήμουν στην θέση του Τσίπρα θα κατήγγειλα τις παρανομίες που γίνονται εις βάρος της Ελλάδας από τους δανειστές και θα απαιτούσα την ρύθμιση του χρέους. Θα αγωνιζόμουν μέχρι τέλους για την αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού» και πρόσθεσε πως «Η Ευρώπη είχε Plan Β για να διαχειριστεί το GREXIT η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε κανένα Plan Β. Μας πηγαίνουν στο GREXIT με τους δικούς τους όρους και όχι με την άτακτη χρεοκοπία, όπως θα ήταν το συμφέρον της Ελλάδας».

Σχετικά με την εκλογική δύναμη του Σύριζα είπε πως μόνο το 10% από τις δυνάμεις που εκφράζονται από το παλαιό Σύριζα αντιστοιχούν στο 36,5% που πήρε στις εκλογές και ο Τσίπρας για να ικανοποιήσεις αυτές τις εθνομηδενιστικές δυνάμεις προχώρησε σε ολέθριους νόμους για την πατρίδα, όπως ο νόμος περί ιθαγένειας, η δημιουργία του τεμένους και ο νόμος συμβιώσεως ομοφυλοφίλων.

Για την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα είπε πως την αποκλειστική ευθύνη δεν την έχει μόνο ο Τσίπρας, τα τελευταία πέντε χρόνια του Μνημονίου και σε ευρύτερη κλίμακα από την μεταπολίτευση εργάστηκαν πολλές κυβερνήσεις για να φτάσει η Ελλάδα σε αυτό το σημείο. Οι κυβερνήσεις αυτές κατέστρεψαν συστηματικά την πρωτογενή παραγωγή και την βιομηχανία με άμεσο αποτέλεσμα την διάλυση της εθνικής οικονομίας. Σχετικά με τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα μεγάλα ΜΜΕ είπε ότι οι αυτοί που κατέχουν τα ΜΜΕ είναι άνθρωποι του μεγάλου κεφαλαίου, που θέλει την πολτοποίηση της Ελλάδος σε ένα πολυεθνικό μωσαϊκό και πολεμούν την Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται.

Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή θα ανεβάσει τα ποσοστά της στις επόμενες εκλογές και θα είναι η αυθεντική δύναμη της αντιστάσεως απέναντι στον μεγάλο κίνδυνο που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του Έθνους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokleistikh-sunenteujh-tou-n.-g.-michaloliakou-ston-anejarthto-diplwmatiko#ixzz3h1ylAYJF

Comments Off on Αποκλειστική συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στον Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.