ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε τι έγραφε το ραβασάκι στον Σαμαρά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε τι έγραφε το ραβασάκι στον Σαμαρά!

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρωθυπουργό να κρατά στα χέρια του ένα ραβασάκι, το οποίο διάβασε με προσοχή.

Κατ’ αποκλειστικότητα, παραθέτουμε το περιεχόμενό του, το οποίο κάθε άλλο παρά χαροποίησε τον πρόεδρο της Χούντας και της μασονοδεξιάς:

«Θλιβερέ δικτατορίσκε Αντώνη,

Μέσα στην παραζάλη την οποία προκαλεί η αλαζονεία στην οποία ήσουν ανέκαθεν επιρρεπής, κραύγαζες με παροιμιώδη χαιρεκακία ενάμιση χρόνο πριν, πως εξάλειψες τη Χρυσή Αυγή.

Δεν σου αρκούσε η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδας, ήθελες να αποτρέψεις το ενδεχόμενο να κληθείς να λογοδοτήσεις για τα εγκλήματά σου και γι’ αυτό φυλάκισες τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Ήθελες με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, με διώξεις και φυλακίσεις να πας τη Χρυσή Αυγή στο 2%και πήραν φωτιά τα τηλέφωνα σε επίορκους δικαστικούς όπως το ανδρείκελό σου, εισαγγελέα Ντογιάκο.

Σήμερα διαπιστώνεις με τρόμο και μέσα σε εμφανή παραφροσύνη, πως η Χρυσή Αυγή είναι όχι μόνο πιο δυνατή από ποτέ, αλλά επιπρόσθετα με την περήφανη ψήφο των βουλευτών της η Χούντα σου γκρεμίζεται!

Βιάστηκες να τους εξαλείψεις και τελικά πήρες τα «φρύδια» των Χρυσαυγιτών. Δεν τελείωσε όμως η Χρυσή Αυγή μαζί σου: η συντριβή σου, την οποία η Χρυσή Αυγή πέτυχε, ανοίγει διάπλατα το δρόμο σου για τη φυλακή!

ΥΓ.1 Πες στον αρλεκίνο δίπλα σου, πως δεν έχουμε ξεχάσει ούτε εκείνον.

ΥΓ.2 Χαιρετισμούς στον ψηλό, τον παναθηναϊκάκια!»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokleistiko-ti-egrafe-to-rabasaki-ston-samara#ixzz3MsGjERi6

Comments Off on ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε τι έγραφε το ραβασάκι στον Σαμαρά!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.