Αποφυλακίζεται η Συναγωνίστρια Θέμις Σκορδέλη: Από σήμερα θα είναι και πάλι δίπλα μας!

Αποφυλακίζεται η Συναγωνίστρια Θέμις Σκορδέλη: Από σήμερα θα είναι και πάλι δίπλα μας!

Επτά μήνες μετά την παράνομη προφυλάκισή της, η Συναγωνίστρια Θέμις Σκορδέλη αφέθηκε ελεύθερη.

Η προφυλάκισή της αντικαταστάθηκε μετά την έκδοση βουλεύματος του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, με το οποίο της επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικίας της, ενώ κατέβαλε εγγυοδοσία 3.000 ευρώ.

Η Συναγωνίστρια Θέμις Σκορδέλη υπήρξε και αυτή θύμα της παράνομης πολιτικής δίωξης και σκευωρίας που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής το μόνο της έγκλημα είναι ότι συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο κόμματος.

Στην πολύωρη ανάκρισή της τον περασμένο Ιανουάριο ερωτήθηκε αποκλειστικά και μόνο για τις ιδέες και τα φρονήματά της. Οι εγκάθετες ανακρίτριες (όπως και στην περίπτωση των Βουλευτών του Κινήματός μας) της ζητούσαν να ερμηνεύσει και να εξηγήσει το νόημα δηλώσεων και ομιλιών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως επίσης και των πολιτικών θέσεων του κόμματος δίχως να γίνει καμία αναφορά σε ποινικά στοιχεία ή σε γεγονότα που την εμπλέκουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apofulakizetai-h-sunagwnistria-themis-skordelh-apo-shmera-tha-einai-kai-pal#ixzz39hnrka5h

Comments Off on Αποφυλακίζεται η Συναγωνίστρια Θέμις Σκορδέλη: Από σήμερα θα είναι και πάλι δίπλα μας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.