Αποφυλακίζεται ο Ρέστης – Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι πιο επικίνδυνος και παραμένει μέσα…

Έπειτα από τέσσερις μήνες προφυλάκισης, με διάταξη της ανακρίτριας και σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης αποφυλακίζεται.

«Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δικηγόροι του επιχειρηματία Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Θανάσης Κανελλόπουλος.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο των δικηγόρων του κ. Ρέστη: «Ο κ. Βίκτωρας Ρέστης με Διάταξη της Ανακρίτριας κ. Κ. Κατσιβέλη και σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα κ. Κ. Σπηλιόπουλου αφέθηκε ελεύθερος. Η Δικαιοσύνη εκτιμώντας ορθά τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε συνδυασμό με ουσιώδη νεώτερα στοιχεία και δικονομικές ενέργειες του κ. Ρέστη, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα του και συγχρόνως θα συνεχίσει μαζί με τους χιλιάδες εργαζομένους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Ο υπόδικος εφοπλιστής Ρέστης είναι ακίνδυνος για το σύστημα όπως υποδηλώνει και η φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apofulakizetai-o-resths-o-archhgos-ths-chrushs-aughs-einai-pio-epikindunos#ixzz2mR0VqLmY

Comments Off on Αποφυλακίζεται ο Ρέστης – Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι πιο επικίνδυνος και παραμένει μέσα…

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.