Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00

Τους «έτσουξε» η δράση της Χρυσής Αυγής και του σωματείου «Άγιος Νικόλαος» στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη

Σακίδιο με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Η πυροδότηση του μηχανισμού απέτυχε και έτσι δεν υπήρξαν ούτε υλικές ζημιές, ούτε τραυματισμοί στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή. Όμως είναι ενδεικτικό του τρόμου που προκαλείται στο καθεστώς τόσο από την δράση της Χρυσής Αυγής, όσο και ειδικότερα από την δράση του Σωματείου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, «Άγιος Νικόλαος», το οποίο ανθεί σε πείσμα της καθεστωτικής προπαγάνδας και των τρομοκρατικών ενεργειών από τα τσιράκια των πλουτοκρατών.

Παρά την τρομοκρατία που επιχειρούν κρατικοί και παρακρατικοί λακέδες, η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλει την Σημαία του Εθνικού Αγώνα. Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έμπροσθεν των γραφείων της Τ.Ο. Περάματος στις 18:00 – Άπαντες Παρόντες!

ΠΕΡΑΜΑ:
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427

Υ.Γ.: Ενημέρωση 09:35 – Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντιτρομοκρατική δεν έχει ακόμα μεταβεί στο σημείο να παραλάβει τον εκρηκτικό μηχανισμό. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία. Πραγματικά ανεξήγητη και σκανδαλώδης η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apopeira-tromokratikhs-epithesh-sta-grafeia-ths-t.o.-peramatos-sugkentrwsh#ixzz3KLmYOCLQ

Comments Off on Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.