Από την “Lehman Brothers” στον Κορωνοϊό

Από την “Lehman Brothers” στον Κορωνοϊό

Αντίσταση Εθνική ενάντια στην παγκόσμια τυραννία που έρχεται

Η παγκόσμια οικονομία δεν είναι τίποτε άλλο από μία τεράστια απάτη και αυτό φαίνεται καθαρά στην περίπτωση κατά την οποία συμβεί ένα μη αναμενόμενο γεγονός, το οποίο δεν είναι ανάγκη να είναι μία μεγάλη φυσική καταστροφή, μία περίοδος ξηρασίας, όχι, τίποτε απ’ όλα αυτά, απλά κάποιοι απατεώνες των Χρηματιστηρίων και των Τραπεζών, μέσα στη μανία της κερδοσκοπίας τους, αρκεί να διαταράξουν τις ισορροπίες.

Αυτό δείχνει πολύ καθαρά ότι ο παγκόσμιος καπιταλισμός δεν είναι μια δύναμη ανίκητη, αλλά ότι στηρίζεται προπαντός στο πολιτικό σύστημα και στην δικτατορία των μίντια, η οποία έχει καθυποτάξει τους λαούς. Τότε, σε μια περίοδο κρίσεως, είναι που οι “πολλοί” θυμούνται τις Ιδεολογίες και αυτό το ζήσαμε πολύ καλά εμείς οι Χρυσαυγίτες στα χρόνια που πέρασαν.

Για όσους ξεχνούν θυμίζουμε ότι όταν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2008, «βυθιζόταν» η επενδυτική τράπεζα Lehman Brothers, πολλοί σε ΗΠΑ και Ευρώπη πίστευαν ότι είναι απλά μία κρίση «διαχειρίσιμη». Τελικά η παγκόσμια οικονομία ήλθε αντιμέτωπη με την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, μια κρίση, την οποία ιδιαίτερα σκληρά πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει η Ελλάδα.

Πριν περάσουν ούτε δύο χρόνια από την κατάρρευση της Lehman Brothers και συγκεκριμένα την μαύρη Παρασκευή της 23ης Απριλίου του 2010, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος, Γιώργος Παπανδρέου στο ακριτικό Καστελόριζο, ανακοίνωσε και το πρώτο Μνημόνιο, την προσφυγή της Ελλάδας σε ΔΝΤ και μηχανισμό στήριξης, στους “θεσμούς” και οδήγησε την χώρα σε έναν πρωτοφανή οικονομικό Γολγοθά.

Τον δρόμο του ακολούθησαν με συνέπεια στην συνέχεια Σαμαράς, Βενιζέλος, ο Τσίπρας, που θα “έσκιζε” τα Μνημόνια και τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ένας οικονομικός Γολγοθάς, που όχι μόνον συνεχίζεται, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα μας περιμένουν εξελίξεις δραματικές, οι οποίες θα οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) της στρατιωτικής και οικονομικής υπερδύναμης κατέρρευσε τους τρεις πρώτους μήνες του 2020 με ρυθμό… 32,9%(!) σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του περασμένου έτους, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη συρρίκνωσή του από το 1947, έτος κατά το οποίο η κυβέρνηση άρχισε να συγκεντρώνει τα σχετικά στοιχεία.

Είναι δεδομένο ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία προκλήθηκε από τους “μαθητευόμενους μάγους” ή τους συνειδητούς και από πρόθεση οικονομικούς δολοφόνους των Χρηματιστηρίων και των Τραπεζών, με αφορμή και όχι αιτία τον κορωνοϊό, θα κτυπήσει σκληρά την χώρα μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπακούοντας τυφλά τα κελεύσματα της παγκόσμιας εξουσίας πήρε μέτρα, τα οποία τελικά έπληξαν σκληρά την εθνική μας οικονομία και εξ όσων είναι γνωστά τα μέτρα αυτά θα γίνουν ακόμη σκληρότερα και θα οδηγήσουν σε ολοκληρωτική καταστροφή την οικονομία της χώρας.

Τα “δανεικά”, που εξασφάλισαν δεν ήταν η σωτηρία είναι ακόμη μεγαλύτερη δουλεία.  Μέσα στην κρίση που έρχεται, λοιπόν, οι Εθνικιστές καλούνται να γίνουν οι πρωτοπόροι ενός Λαϊκού και Ριζοσπαστικού Κινήματος ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, ενάντια σε μια οικονομία στυγνά εχθρική προς τον άνθρωπο. Η αριστερά έχει ιστορικά χρεωκοπήσει και έχει καταντήσει ένας θλιβερός ουραγός της παγκοσμιοποίησης, την οποία κατευθύνουν οι άρχοντες του χρήματος.

Μόνο οι Εθνικιστές μπορούν να γίνουν οι Πρωτοπόροι μίας Αντίστασης Εθνικής ενάντια στην παγκόσμια τυραννία που έρχεται. Είπαν πως η κρίση γέννησε την Χρυσή Αυγή. Αυτό δεν είναι αλήθεια για πολλούς λόγους … Εάν όμως έχουν δίκιο η νέα κρίση που έρχεται θα κάνει ακόμη περισσότερο δυνατό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Comments Off on Από την “Lehman Brothers” στον Κορωνοϊό

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.