Αρχίζει το ξεπούλημα: Την Τρίτη στην Αθήνα ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών και αμέσως μετά Τουρκία

Αρχίζει το ξεπούλημα: Την Τρίτη στην Αθήνα ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών και αμέσως μετά Τουρκία

Αύριο τελειώνει τις έρευνές του το Oruc Reis και αρχίζει ο Γολγοθάς της Ελλάδος προς την Χάγη. Όπως επίσημα ανακοινώθηκε συνάντηση με το Γερμανό υπουργό Εξωτερικών, Χάικο Μάας (Heiko Maas) θα έχει την Τρίτη, 25 Αυγούστου, και ώρα 12:00 ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Οι συζητήσεις θα περιλαμβάνουν την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και τις σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας και την κατάσταση στη Λιβύη, εν όψει της άτυπης συνάντησης “Gymnich” των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 27 και 28 Αυγούστου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Με το πέρας των συνομιλιών θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί και την Τουρκία.

Η συνέχεια δεν χρειάζεται κάποιος προφήτης για να την προβλέψει. Δεν θα τα βρούμε με την Τουρκία και θα πάμε στην Χάγη με την δέσμευση να αποδεχθούμε την όποια απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου ακόμη και εάν αυτή είναι κατά της Ελλάδος!

Comments Off on Αρχίζει το ξεπούλημα: Την Τρίτη στην Αθήνα ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών και αμέσως μετά Τουρκία

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.