ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

συριζα (2)

Η πρώτη παραίτηση κομματικού στελέχους  σημειώθηκε από το  κυβερνών κόμμα. Ο Νίκος Σαμανίδης, παραιτήθηκε από την θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Κράτησε ωστόσο την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

΄Οπως ο ίδιος υποστήριξε, η παραίτησή του υπεβλήθη επειδή «υπάρχει μια υστέρηση στις διαδικασίες του κόμματος και προεκλογικά και μετεκλογικά». ΄Οπως είπε «το κόμμα οργανωτικά έχει μείνει πίσω. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση από πλευράς μου ότι πρέπει να προσεχτεί η δημοκρατία και η συλλογικότητα εντός του κόμματος. Αυτό είναι το μήνυμα».

Αρνείται δε ότι η παραίτησή του έχει σχέση με το γεγονός ότι δεν πήρε κάποια κρατική θέση στην Θεσσαλονίκη, όπως ακούστηκε. «Δεν πρόκειται να πάω σε κανένα πόστο. Είμαι φανατικός του κόμματος. Εγώ θα μείνω στο κόμμα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Γι’ αυτό πρέπει να προσεχθούν και ορισμένα πράγματα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς κόμμα που θα λειτουργεί συλλογικά και δημοκρατικά, το εγχείρημά μας θα είναι κουτσό».

Μπορεί η Ελπίδα να έρχεται όπως διατείνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα στελέχη τους άρχισαν να την κάνουν νωρίς- νωρίς, πριν καν κλείσει μήνα η κυβέρνηση.

πηγή

Comments Off on ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.