Αυλαία στο θέατρο σκιών: Χαζοχαρούμενοι κομματάρχες εμπαίζουν τον λαό και καταστρέφουν την Ελλάδα

Αυλαία στο θέατρο σκιών: Χαζοχαρούμενοι κομματάρχες εμπαίζουν τον λαό και καταστρέφουν την Ελλάδα

Μία άνευ προηγουμένου αθλιότητα και γελοιότητα βίωσαν όσοι Έλληνες είχαν το κουράγιο να παρακολουθήσουν τις ομιλίες Σαμαρά και Τσίπρα. Ακούστηκαν τραγελαφικά πράγματα, όπως ότι το wi-fi θα αυξήσει το ΑΕΠ κατά 4 δισ. ευρώ (Σαμαράς), για… μονομαχία στο ελ-πάσο (Τσίπρας) και τρύπια δολάρια (Βενιζέλος).

Χαζοχαρούμενοι κομματικοί αρχηγοί, εμπαίζουν τον ελληνικό λαό και κάνουν πλάκα, την ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν. Ορθώς στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες κυκλοφορούν τίτλοι όπως: “Κοκορομαχίες για γέλια – Άφησαν τα κλάματα στους Έλληνες φορολογούμενους”. Ουδέν άλλο σχόλιο από την Χρυσή Αυγή για το θέατρο σκιών της βουλής.

Ο Έλληνας έχει αφυπνιστεί, έχει αντιληφθεί την αθλιότητα του πολιτικού κατεστημένου και στηρίζει μαζικά τον δίκαιο αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου. Η πρόταση μομφής του Σύριζα δεν πέρασε (όπως ήταν αναμενόμενο) και μετατράπηκε σε ένα ακόμα δεκανίκι για την καταρρέουσα κυβέρνηση Σαμαρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aulaia-sto-theatro-skiwn-ths-boulhs-chazocharoumenoi-kommatarches-empaizoun#ixzz2kIADxJAa

Comments Off on Αυλαία στο θέατρο σκιών: Χαζοχαρούμενοι κομματάρχες εμπαίζουν τον λαό και καταστρέφουν την Ελλάδα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.