Αυτοί είναι οι Έλληνες – Συγκλονιστικές αφηγήσεις πολεμιστών του 40’ – ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματικά συγκλονιστικές οι αφηγήσεις τριών ανθρώπων που έτυχαν αυτόπτες μάρτυρες και δημιουργοί του Έπους του 40′, μίας λαμπρής σελίδας της Παγκόσμιας Ιστορίας ενδεικτικής του μεγαλείου για το οποίο είναι αντάξιο το Ελληνικό Έθνος. Ακούστε αυτούς τους τρεις Έλληνες να περιγράφουν μία εντελώς διαφορετική εποχή, όταν ολόκληρος ο Ελληνισμός – πλην κάποιων θλιβερών εξαιρέσεων που ακολουθούσαν την «γραμμή» της Μόσχας, η οποία ήταν ευθυγραμμισμένη με το σύμφωνο Ρίμπερντροπ – Μολότωφ – ενωμένος σε ένα αδιαίρετο σύνολο, μακριά από ταξικές ή άλλες διαφορές, κινούταν στο μέτωπο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Πατρίδα.

Ιστορίες που όλοι οι Έλληνες έχουν ακούσει από τους παππούδες τους αναβιώνουν σε αυτή τη συγκλονιστική συνέντευξη που προβλήθηκε στο Αχελώος TV και σας παραθέτουμε σε βίντεο. Ενδεικτική του μεγαλείου του Ελληνισμού η δήλωση αυτών των γηραιών ηρώων ότι «ακόμη και σήμερα σε αυτή την ηλικία εάν η πατρίδα μας φώναζε θα πηγαίναμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από την πατρίδα και την οικογένεια».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/autoi-einai-oi-ellhnes-sugklonistikes-afhghseis-polemistwn-tou-40-binteo#ixzz2j3inDlPf

Comments Off on Αυτοί είναι οι Έλληνες – Συγκλονιστικές αφηγήσεις πολεμιστών του 40’ – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.