Αυτός είναι ο ΣΚΑΪ που πολεμάει λυσσαλέα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Πρώτα απ’ όλα είναι το Διεθνές Δίκαιο και μετά η Εθνική Επιβίωση»!

Αυτός είναι ο ΣΚΑΪ που πολεμάει λυσσαλέα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Πρώτα απ’ όλα είναι το Διεθνές Δίκαιο και μετά η Εθνική Επιβίωση»!

Ακόμα και πίσω από μία μικρή φράση μπορεί να κρύβονται πολλά περισσότερα. Ο λόγος για τα όσα απίστευτα και όμως αληθινά δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο ανταποκριτής του στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, σε συνομιλία που είχε με τον Αντιστράτηγο Ε.Α. Λάμπρο Τζούμη, για το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης που μας έρχεται από την Τουρκία. «Θαυμάστε» τον παρακάτω διάλογο:

«Τζούμης: Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να πούμε: Από τη μία πλευρά είναι το Διεθνές Δίκαιο και από την άλλη είναι η Εθνική Επιβίωση. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, αν μπορούμε να προχωρήσουμε στην βίαιη απώθηση, αν πρέπει να πάμε σε επαναπροωθήσεις που ενδεχομένως δεν προβλέπονται, ή αν θα πρέπει να δεχτούμε αυτή την κατάσταση και κάποια στιγμή θα φτάσουμε σε ένα σημείο που θα είναι μη διαχειρίσιμο.

Μανώλης Κωστίδης: Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι πρώτα απ’ όλα είναι το Διεθνές Δίκαιο και μετά η Εθνική Επιβίωση… (!!!)

Τζούμης: Με συγχωρείτε, νομίζω ότι είναι πρώτα η Εθνική Επιβίωση και μετά το Διεθνές Δίκαιο».

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, υπήρξε άτομο με Ελληνική καταγωγή (για Συνείδηση δεν ξέρουμε…), ο οποίος υποστήριξε ότι το (γενικό και αόριστο) Διεθνές Δίκαιο προηγείται της Εθνικής Επιβίωσης. Με απλά λόγια, οι αποφάσεις των πολιτικά καθοδηγούμενων διεθνών οργανισμών πρέπει να γίνονται δεκτές, χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση, από τους εκάστοτε τιμονιέρηδες του καραβιού του Ελληνικού Έθνους, ακόμα και αν αυτό οδηγήσει στην εξολόθρευσή του! Την άποψη του Κωστίδη θα την συνυπόγραφαν ευχαρίστως οι «αντιφασίστες», οι «αντιρατσιστές», οι «αλληλέγγυοι», οι «ανθρωπιστές», οι «διεθνιστές» κ.ο.κ. Δεν θα την υπέγραφε, όμως, κανένας Έλληνας, ο οποίος έχει πλήρη επίγνωση του σοβαρού προβλήματος Εθνικής Επιβίωσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Κωστίδης είναι δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και παραμένει στο δυναμικό του ακόμη και μετά από αυτήν την εθνικά απαράδεκτη δήλωση. Ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι εκείνο που έχει κάνει επιτομή στα τουρκικά σήριαλ και «ριάλιτι» τύπου Survivor. Ταυτόχρονα, ο ΣΚΑΪ από την μία μεριά αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της ΝΔ στον χώρο των τηλεοπτικών ΜΜΕ και από την άλλη πολέμησε και συνεχίζει να πολεμάει λυσσαλέα, με συνεχείς ψευδείς ειδήσεις και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ως εκ τούτου, δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι ο ΣΚΑΪ, καλύπτοντας την απαράδεκτη δήλωση του δημοσιογράφου του αποτελεί την Πέμπτη φάλαγγα της Τουρκίας στο βρώμικο παιχνίδι της κατά της Ελλάδας, με την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών προς την Χώρα μας. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Comments Off on Αυτός είναι ο ΣΚΑΪ που πολεμάει λυσσαλέα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «Πρώτα απ’ όλα είναι το Διεθνές Δίκαιο και μετά η Εθνική Επιβίωση»!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.