Αυτό είναι το “νέο” του Σύριζα: Γέμισε ανθρώπους του Τζέφρυ το… μικρό (46 ατόμων!) υπουργικό συμβούλιο

Αυτό είναι το “νέο” του Σύριζα: Γέμισε ανθρώπους του Τζέφρυ το... μικρό (46 ατόμων!) υπουργικό συμβούλιο

Το Πασόκ έχει σταλθεί στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας προ πολλού από τον Ελληνικό Λαό. Ακόμα και η φαινομενική άνοδος των ποσοστών του στις τελευταίες εκλογές ήταν απόρροια της αλλαγής του άκρως αντιπαθητικού Βενιζέλου, αλλά δεν ήταν επί της ουσίας.

Ασχέτως, όμως, που ο Λαός έχει στείλει το Πασόκ στα αζήτητα, αυτό συνεχίζει και κυβερνάει ακόμα τον τόπο, αποδεικνύοντας ότι τα πασόκια και οι κατσαρίδες μπορούν να επιζήσουν από οτιδήποτε.

Στο παρελθόν παρά τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά του Πασόκ, αυτό κυβερνούσε δι’ αντιπροσώπου και συγκεκριμένα από το γεγονός ότι η ομάδα Σημίτη (Στουρνάρας, Χαρδούβελης και ΣΙΑ) συνέχιζαν να κατοικοεδρεύουν στο υπουργείο οικονομικών,ψηφίζοντας και εφαρμόζοντας μνημόνια.

Στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, η «ομάδα Βαρουφάκη» είχε και πάλι ανθρώπους του απέθαντου πασόκ να διαπραγματεύονται επί των οικονομικών. Το αποτέλεσμα ήταν άλλο ένα μνημόνιο.

Τώρα που υποτίθεται ότι ήρθε το «νέο», έχουμε και πάλι τα πασόκια στην εξουσία. Χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις της υπουργοποίησης των ανθρώπων του Τζέφρυ, επί κυβερνήσεως Σανέλ. Ο λόγος φυσικά για την Τζάκρη και τον Μπόλαρη, οι οποίοι από το πλευρό του Τζέφρυ Παπανδρέου, βρέθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο των τσιπροκαμμένων.

Ηθικό δίδαγμα; Ό,τι και να ψηφίσεις (πλην Χρυσής Αυγής) το Πασόκ θα κυβερνάει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hrthe-to-neo-tou-suriza-gemise-anthrwpous-tou-tzefru-to…-mikro-46-atomwn#ixzz3mavxNG71

Comments Off on Αυτό είναι το “νέο” του Σύριζα: Γέμισε ανθρώπους του Τζέφρυ το… μικρό (46 ατόμων!) υπουργικό συμβούλιο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.