Αφελληνίζουν την Παιδεία: Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ καταργούν τώρα την έπαρση Σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο στα δημοτικά

Αφελληνίζουν την Παιδεία: Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ καταργούν τώρα την έπαρση Σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο στα δημοτικά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανθελληνικό σχέδιο του κράτους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τον αφελληνισμό της Παιδείας.

Έτσι μετά την επιλογή σημαιοφόρου με κλήρωση, το ανθελληνικό υπουργείο Παιδείας του ανεκδιήγητου Γαβρόγλου καταργεί από τα δημοτικά σχολεία το τελετουργικό βάσει του οποίου οι μαθητές τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο με το βλέμμα στη Γαλανόλευκη.

Στο πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων θα τηρείται πλέον το τελετουργικό που υπάρχει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, χωρίς τις λοιπές προβλέψεις που υπήρχαν ως σήμερα.

Ως τώρα προβλεπόταν να μένει η σημαία αναρτημένη όπως στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και να γίνεται επίσημη έπαρσή της με ωδή του εθνικού ύμνου κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, αλλά και στις εθνικές και τοπικές εορτές.

Με το Προεδρικό Διάταγμα του Γαβρόγλου όμως ορίζεται ότι «η σημαία παραμένει αναρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».

Επόμενο βήμα των ανθελλήνων που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας θα είναι και η κατάργηση της πρωινής προσευχής, για να μην “ενοχλούνται” τα αλλόθρησκα παιδιά των λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afellhnizoun-thn-paideia-oi-kommounistes-tou-suriza-katargoun-twra-kai-thn#ixzz4ooW84vcM

Comments Off on Αφελληνίζουν την Παιδεία: Οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ καταργούν τώρα την έπαρση Σημαίας και τον Εθνικό Ύμνο στα δημοτικά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.