Βήμα: η τρομοκρατία είναι κακή, μόνον επειδή δυναμώνει τη Χρυσή Αυγή

Βήμα: η τρομοκρατία είναι κακή, μόνον επειδή δυναμώνει τη Χρυσή Αυγή

Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη στην Αθήνα, μια εκ των φανατικά μνημονιακών, καθεστωτικών εφημερίδων καταπιάνεται με την τρομοκρατία στην Ελλάδα, την οποία χαρακτηρίζει «ανιστόρητο ελληνικό τρομοκρατικό φαινόμενο».

Στόχος του δημοσιεύματος να «μαλώσει» τους μαρξιστές τρομοκράτες, εντούτοις προχωρά σε διαπιστώσεις οι οποίες καταδεικνύουν πως το πραγματικό πρόβλημα του Καθεστώτος δεν είναι αυτή καθ’ αυτή η τρομοκρατική δράση αλλά το γεγονός πως αυτή ενισχύει την ανάδυση των «συντηρητικών» αντανακλαστικών της κοινωνίας και αυξάνει την επιρροή της Χρυσής Αυγής.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το «Βήμα» ψέγει τους αριστερούς πραίτορες του Καθεστώτος, διότι η ένοπλη δράση τους ενισχύει το αίσθημα της λαϊκής επιταγής για ασφάλεια και τάξη, στοιχεία τα οποία μπορεί να εγγυηθεί μονάχα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

«Οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη ή όπου αλλού αναπτύχθηκαν αντίστοιχες ομάδες ένοπλης βίας εξαρθρώθηκαν, διαλύθηκαν και έσβησαν. Εδώ οι θιασώτες της ένοπλης πολιτικής βίας επιμένουν, παρ’ ότι απέτυχαν παταγωδώς και ουδόλως επηρέασαν τα πράγματα προς την κατεύθυνση που υποτίθεται επιθυμούν. Το αντίθετο μάλιστα. Η ένοπλη δράση των ιδεοληπτικών της δήθεν επαναστατικής αριστεράς μάλλον τον συντηρητισμό και την ακροδεξιά ευνόησε παρά οποιαδήποτε άλλη ιδέα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της καθεστωτικής φυλλάδας. Με απλά λόγια δηλαδή, καλοί οι ένοπλοι αγώνες συντρόφια, αλλά πλέον κάθε τρομοκρατικό χτύπημα ενισχύει την υποστήριξη των λαϊκών στρωμάτων προς τη Χρυσή Αυγή και είναι συνεπώς καταδικαστέα.

Γεμάτο εμπάθεια και απαξίωση της ανθρώπινης ζωής, το δημοσίευμα αναφέρει: «Πρόσφατα με τη δολοφονία δύο χρυσαυγιτών, το κόμμα του Μιχαλολιάκου ανέσυρε από το βυθό, και παλαιότερα με τις επιθέσεις κατά αστυνομικών και άλλων στόχων τα συντηρητικά ανακλαστικά της κοινωνίας ενεργοποίησε παρά τα επαναστατικά». Επαγγελματική «δημοσιογραφική» προσέγγιση, βγαλμένη από τις καλύτερες καθεστωτικές σχολές προπαγάνδας. Ενδεικτική ωστόσο του πατατράκ του αντισυνταγματικού μετώπου από τα αποτελέσματα της θρασύδειλης τρομοκρατικής επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο και της άνανδρης δολοφονίας των Εθνικιστών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη, τα οποία ήταν αντίθετα από εκείνα τα οποία οι Τύραννοι της Πατρίδας μας προσδοκούσαν.

Το «Βήμα» εκπροσωπώντας το ίδιο το Καθεστώς, επιχειρεί να μαζέψει τα προστατευόμενα αριστερίστικα σκυλιά του, διότι κάθε τους ενέργεια πολλαπλασιάζει την προσήλωση του Λαού μας στις ιδέες και τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επιμένει να διακηρύσσει σε κάθε τόνο πως η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει πολιτική ταυτότητα και υψηλούς προστάτες.

Η εξάρθρωσή της είναι έργο που δύναται να αναλάβει και να επιτελέσει αποφασιστικά και αποτελεσματικά μονάχα ένα Εθνικό Κράτος, στην πρωτοπορία του οποίου θα είναι η Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bhma-h-tromokratia-einai-kakh-monon-epeidh-dunamwnei-th-chrush-augh#ixzz2p6GaY2t5

Comments Off on Βήμα: η τρομοκρατία είναι κακή, μόνον επειδή δυναμώνει τη Χρυσή Αυγή

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.