Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Ελεύθερη Ώρα: “Εφεύρημα η εγκληματική οργάνωση για να κλείσουν την Χρυσή Αυγή φυλακή”

Εγράφη στην “Ελεύθερη Ώρα” από τον κ. Βαγγέλη Παπαδόπουλο σε άρθρο του με τίτλο: “Καθεστώς Βορείου Κορέας” Το εξής:

“Όλα τα κόμματα κατά καιρούς είχαν στο δυναμικό τους και οπαδούς ή στελέχη με εξτρεμιστικό χαρακτήρα. Το ΚΚΕ κατηγορεί συνεχώς τη δεξιά ότι έχει προκαλέσει το θάνατο πόλων αγωνιστών τους οποίους έχει ηρωοποιήσει και τους τιμά. Ο Καλαμπόκας και ο Τεμπονέρας είναι δύο πρόσωπα που στοίχειωσαν τα κόμματά τους. Ο Νίκος Τεμπονέρας καθηγητής μαθηματικών και στέλεχος του Εργατικού Αντι-ιμπεριαλιστικού Μετώπου δολοφονήθηκε στις 8.1.91 κατά τη διάρκεια μαθητικών κινητοποιήσεων το 1990-91, με δράστη τον δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλαμπόκα στην Πάτρα. Ουδείς από το πολιτικό σύστημα τόλμησε να χαρακτηρίσει τη “Νέα Δημοκρατία” εγκληματική Οργάνωση! Πολύ περισσότερο δεν κατηγόρησαν ως τέτοια όταν το παρακράτος δολοφόνησε τον Γρηγόρη Λαμπράκη! Το ίδιο συνέβη και επί ΠΑΣΟΚ. Όταν δρούσε η “17η Νοέμβρη” που έκανε δεκάδες δολοφονίες, πολλοί κατηγόρησαν το ΠΑΣΟΚ ότι υπέθαλπε τα μέλη της και μάλιστα έφτασαν να ισχυριστούν πως αρχηγός της Οργάνωσης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου!!! Ποτέ όμως και κάνεις δεν ισχυρίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν εγκληματική οργάνωση! 

Το εφεύρημα  της εγκληματικής οργάνωσης είναι νομικό κατασκεύασμα του Νίκου Δένδια ο οποίος εκτελώντας την απόφαση που πήρε στις ΗΠΑ ο Σαμαράς, να κλείσει στη φυλακή την “Χρυσή Αυγή”, συγκέντρωσε όλες τις μεμονωμένες δικογραφίες που την αφορούσαν σε μία και θεμελίωσε τον όρο! Ένας όρος που θεωρητικά και πολιτικά στηρίζεται στο μεγαλοφυές εφεύρημα του Βαγγέλη Βενιζέλου περί κομμάτων… “δημοκρατικού τόξου”!!! Με άλλα λόγια, όχι τα δικαστήρια της χώρας, όχι ο Άρειος Πάγος, αλλά ο Βαγγέλης Βενιζέλος όρισε ποια κόμματα εμπεριέχονται στο… δημοκρατικό τόξο!!! Και την απόφαση για να φυλακιστεί ένα κόμμα και τα στελέχη του, δεν την βγάζουν τα αρμόδια δικαστήρια, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς, που ως άλλος Ερντογάν, δήλωσε ότι θα τους κλείσει στη φυλακή! Και ποιος έκανε την βρώμικη δουλειά; Μα ο Νίκος Δένδιας! Εκείνος ως αρμόδιος υπουργός ξεπέρασε και τα δικαστήρια και τους μπουζούριασε όλους στο σκαμνί πριν από τον κάθε ανακριτή και εισαγγελέα!!!”.

Comments Off on Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Ελεύθερη Ώρα: “Εφεύρημα η εγκληματική οργάνωση για να κλείσουν την Χρυσή Αυγή φυλακή”

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.