Βαλλιανάτος: Πρώτος στην Αθήνα θα έρθει ο Κασιδιάρης που εκφράζει την οργή του λαού

Βαλλιανάτος: Πρώτος στην Αθήνα θα έρθει ο Κασιδιάρης που εκφράζει την οργή του λαού

Ενώ όλη η Αθήνα (και μαζί της ολόκληρη η χώρα…) γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό ότι ο Η. Κασιδιάρης είναι αναμφισβήτητα πρώτος στο δήμο της Αθήνας και το μεγάλο φαβορί για την τελική νίκητο σάπιο καθεστώς δίνει τα ρέστα του με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν… τέταρτο!!!

Βέβαια, εκτός απ’ όλο τον κόσμο, την πρωτιά του Η. Κασιδιάρη δεν την αμφισβητούν ούτε οι ίδιοι οι αντίπαλοί του στη διεκδίκηση του δήμου. Έτσι, ο γνωστός «ιδιόρρυθμος» Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που ως άμεσα ενδιαφερόμενος έχει ασφαλώς γνώση των διαθέσεων της κοινής γνώμης και των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δημοσκοπήσεων, σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της Real News, δηλώνει ευθαρσώς ότι ο «εφιάλτης της Αθήνας» Η. Κασιδιάρης θα έρθει πρώτος στον πρώτο γύρο, διότι «τον εκλέγει η τυφλή οργή του κόσμου», όπως (δικαίως) υποστηρίζει.

(ΥΓ) 1: Γρήγορα η χουντάρα να του τραβήξει τ’ αυτί του Βαλλιανάτου και να του βάλει… πιπέρι στο στόμα. Εν ανάγκη και… φερμουάρ. Ακούς εκεί, να κάνει το σύστημα τέτοια τιτάνια προσπάθεια να κάνει το άσπρο- μαύρο και να βγαίνει ο κάθε Βαλλιανάτος και να τα… μαρτυράει όλα!

(ΥΓ) 2: Είπε κι άλλα ο Βαλλιανάτος για τον Η. Κασιδιάρη, όπως π.χ. ότι «σήμερα μας κουνάει το δάχτυλο, επειδή η Πολιτεία, όταν έπρεπε, δεν αντιμετώπισε τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής». Ε, τι να κάνουμε, ο καθένας κουνάει ότι έχει συνηθίσει  να κουνάει. Άλλος το δάχτυλο, άλλος τον… πισινό του και πάει λέγοντας…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ballianatos-prwtos-sthn-athhna-tha-erthei-o-kasidiarhs-pou-ekfrazei-thn-org#ixzz2tWKhZS00

Comments Off on Βαλλιανάτος: Πρώτος στην Αθήνα θα έρθει ο Κασιδιάρης που εκφράζει την οργή του λαού

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.