Βιασμός ανηλίκου Πακιστανού από άλλους ανήλικους ομοεθνείς του – Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Βιασμός ανηλίκου Πακιστανού από άλλους ανήλικους ομοεθνείς του - Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Δεν είναι ούτε η πρώτη και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε και η τελευταία φορά…. Και όμως οι «αντιρατσιστές» δεν συγκινούνται από κάτι τέτοια!

Η είδηση από το υπεράνω κάθε «ρατσιστικής» υποψίας, Πρώτο Θέμα: Ένα 16χρονο αγόρι από το Πακιστάν που φιλοξενείται σε Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων και φέρεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις επίσης ανήλικους ομοεθνείς του που διαμένουν σε άλλη δομή και έναν άγνωστο τέταρτο, ενώ βιντεοσκοπούσαν τις σκηνές!

Ο ανήλικος κατήγγειλε ότι κατανάλωσε αλκοόλ μαζί με τους άλλους τρεις ανήλικους, οι οποίοι του έδωσαν και χάπια με άγνωστη δραστική ουσία. Στη συνέχεια, μαζί με τον άγνωστο, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον βίασαν διαδοχικά σε ένα χωράφι κοντά στην ξενοδοχειακή μονάδα όπου στεγάζεται η Δομή, ενώ παράλληλα κατέγραφαν τα πάντα τους στα κινητά τους.

Ο 16χρονος παρέμεινε επί δύο ημέρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία αλλά δεν πήγε αμέσως στις αστυνομικές αρχές για να καταγγείλει το περιστατικό. Όπως ισχυρίστηκε, αποφάσισε να υποβάλει μηνύσεις όταν οι ομοεθνείς του τού έστειλαν στο κινητό του το οπτικό υλικό και άρχισαν να τον εκβιάζουν ότι θα το στείλουν στους συγγενείς του και σε όσους διαμένουν στην ίδια Δομή….

Και βεβαίως, ούτε λέξη για αυτά τα φαινόμενα από τους ξεφτιλισμένους «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές» των ανοιχτών συνόρων. Μοναδική τους έννοια είναι πως θα αποκτήσουν «ελληνική ιθαγένεια» οι λαθρομετανάστες για να «ενσωματωθούν» στην… πολυπολιτισμική κοινωνία που θέλει να δημιουργήσει το πολιτικό σύστημα.

Comments Off on Βιασμός ανηλίκου Πακιστανού από άλλους ανήλικους ομοεθνείς του – Μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

Comments are closed.