ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΖΟΥΡΑΦΑ!!! ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ! ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

FHFHFFFF

Πάντως το σκάφος μας αν και πολύ μικρότερο από το τούρκικο δεν φάνηκε να μάσησε και δεν φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή καθώς αν είχε απομακρυνθεί θα το κατέγραφαν σίγουρα στο βίντεο οι Τουρκαλάδες.

Φυσικά το ελικόπτερό μας που φαίνεται στο βίντεο καταρρίπτει τους ηλίθιους ισχυρισμούς του συνδικαλιστή Λιμενικού ότι πήραν εντολές να αποχωρήσουν… αφού αν υπήρχε τέτοια σκέψη δεν θα χρειαζόταν να στείλουμε και ελικόπτερο… Ενδεικτικοί της “ελληνοτουρκικής φιλίας” και οι αλλαλαγμοί, “να αυτοί είναι η περηφάνια της Τουρκίας”, του Τουρκαλά ψαρά μόλις έσκασε μύτη το όντως ψαρωτικό σε μέγεθος σκάφος του Λιμενικού τους]

ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΖΟΥΡΑΦΑΕφ. Χουριέτ 24/1/2014Ψαράδες που είχαν βγει από το λιμάνι της Αίνου (Enez) για να ψαρέψουν σε διεθνή ύδατα κοντά στην βραχονησίδα Ζουράφα, παρενοχλήθηκαν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣΤο ελληνικό λιμενικό συνέχισε με επιμονή την παρενόχληση υποστηρίζοντας πως η βραχονησίδα βρίσκεται στα δικά τους χωρικά ύδατα. Μετά από κάποιο διάστημα εμφανίστηκε και ένα ελληνικό ελικόπτερο.

Μετά από αυτό οι ψαράδες μας…
βλέποντας από τα ραντάρ τους πως στα δικά μας ύδατα κάλεσαν για βοήθεια την γραμμή 158 του λιμενικού μας.
Τότε στάλθηκε το υπ. αρ. 308 σκάφος του λιμενικού της Διοίκησης Λιμενικού Τσανάκκαλε που υπηρετεί στο λιμάνι της Αίνου.
Το τουρκικό σκάφος επενέβη με ταχύτητα στην παρενόχληση που ασκούσε το ελληνικό λιμενικό από θάλασσα και από αέρα.

Η μονάδα του ελληνικού λιμενικού με τον ερχομό του τουρκικού σκάφους εξαναγκάστηκε να αποχωρήσει από τα χωρικά μας ύδατα.
Η παρενόχληση όπως και η στιγμή της παρέμβαση του τουρκικού σκάφους καταγράφηκε από κάμερα των ψαράδων.

Εφ. Χουριέτ 24/1/2014

Σχ : Στο βίντεο ακούγεται ο ενθουσιασμένος από την παρέμβαση του τουρκικού λιμενικού ψαράς που επευφημεί λέγοντας “Να αυτοί είναι η περηφάνια της Τουρκίας”.

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

πηγή

Comments Off on ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΖΟΥΡΑΦΑ!!! ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ! ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.