Βορίδης: Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, γιατί θα χάσω από την Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm έδωσε ο Μάκης Βορίδης, αμέσως μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον (φον) Αντωνάκη κι έβγαλε είδηση, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος της ΝΔ στο Δήμο Αθηναίων: «Δεν το συζήτησα με τον Πρωθυπουργό, δεν ήταν καθόλου στα θέματα που συζητήσαμε. Αλλά η μάχη της ελευθερίας δίνεται διαρκώς και δεν μένει σε μια στιγμή. Και δεν έχει μέτωπο μόνο τις δυνάμεις που υπονομεύουν την ελευθερία από τα δεξιά… Έχω πει ότι δεν έχω προσωπικό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Η Ν.Δ. έχει σωρεία λαμπρών στελεχών, και εντός και εκτός κυβερνήσεως. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα ο πρωθυπουργός να επιλέξει ένα πρόσωπο ικανό, που θα καλύπτει τις προσδοκίες του αθηναϊκού λαού».

Περίεργο, που δεν επιθυμεί ο κύριος Μάκης να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Διότι είναι δεδομένο πως και αρχηγικές φιλοδοξίες έχει και ως γνωστόν ο δήμος Αθηναίων έχει στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον ως το τελευταίο «σκαλοπάτι» για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της ΝΔ (βλέπετε περιπτώσεις Έβερτ, Ντόρας και Αβραμόπουλου). Γιατί, λοιπόν, δε θέλει να είναι υποψήφιος; Προφανώς έχει τους λόγους του, που δεν είναι άλλοι από το αναμενόμενο… στραπάτσο. Ο κύριος Μάκης δεν είναι κορόιδο, ξέρει ότι οι πιθανότητες να εκλεγεί κόντρα στον Η. Κασιδιάρη –που είναι πλέον το ακλόνητο φαβορί- είναι αμυδρές και δε θέλει να κάψει στο βωμό του δήμου Αθηναίων τις αρχηγικές του φιλοδοξίες! Ας περάσει, λοιπόν, ο… επόμενος! Να κάνω και μια γενική πρόβλεψη: δύσκολα, πολύ δύσκολα θα βρει η ΝΔ… ιδανικό αυτόχειρα για το δήμο Αθηναίων! 

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί «καυτό» ραντεβού οι φον Αντωνάκης και Μάκης Βορίδης, το πρώτο μετά τον ανασχηματισμό, κατά τον οποίο ψυχράνθηκαν οι σχέσεις τους λόγω της μη υπουργοποίησης του Μάκη. Ιδού ο λόγος, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη εκ των έσω της πιάτσας Συγγρού ιστοσελίδα: «Συνάντηση αρκετής ώρας είχαν χθες το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης. Η κουβέντα των δύο ανδρών διήρκησε αρκετή ώρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι είχαν αρκετά (και σημαντικά) να πουν… Πέραν τούτου, ο Βορίδης, αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της “επιχείρησης”  που καταστρώνει η κυβέρνηση κατά της “Χρυσής Αυγής.

Λάθος άνθρωπο διάλεξε ο φον, αν πιστέψουμε τον Γ. Καρατζαφέρη, που χθες από την ΔΕΘ μίλησε για «μαύρες γάτες» που έφυγαν από το κόμμα του, εννοώντας – καθώς λένε οι… κακές γλώσσες – κυρίως τον Μάκη Βορίδη. Κι εδώ που τα λέμε, αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή, απ’ όπου πέρασε μέχρι τώρα ο πολύς κύριος Μάκης (ΕΠΕΝ, ΛΑΟΣ και τώρα ΝΔ) άφησε πίσω του… συντρίμμια. Σε κάθε περίπτωση, όποιους και να χρησιμοποιήσει για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής ο φον Αντωνάκης, ας γνωρίζει ότι «δε λένε τίποτα στους επίδοξους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής», όπως προσφάτως απεφάνθη ο «πρύτανης των δημοσκόπων» Η. Νικολακόπουλος, μετά από έρευνά του!

(ΥΓ) 1: Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εκδοχή: ότι ο φον προωθεί ως διάδοχο τον δελφίνο Μάκη, για… σπάσιμο στον δελφίνο Δένδια, που θεωρεί -όπως λένε οι φήμες- ότι έχει… ξεσαλώσει.

(ΥΓ) 2: Μιας και αναφερθήκαμε στον Καρατζαφέρη, να θυμίσουμε μια αινιγματική δήλωσή του, όταν ο κύριος Μάκης είχε εγκαταλείψει το κόμμα του: «Ο Μάκης πέρασε τράνζιτ από το ΛΑΟΣ». Άραγε, τι εννοούσε ο… ποιητής;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/boridhs-den-thelw-na-mai-upopshfios-dhmarchos-athhnaiwn-giati-tha-chasw-apo#.UjNMFsbIbSI#ixzz2enN0dPu2

Comments Off on Βορίδης: Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, γιατί θα χάσω από την Χρυσή Αυγή!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.