Βουλευτές της Δημάρ έκαναν ερώτηση για τα κλειστά τζαμιά και πήραν τα εύσημα των Τούρκων

Βουλευτές της Δημάρ έκαναν ερώτηση για τα κλειστά τζαμιά και πήραν τα εύσημα των Τούρκων

Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή πριν από λίγες μέρες οι βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη (είναι εκείνη που έλεγε πως η δολοφονία των συναγωνιστών στο Ν.Ηράκλειο ήταν έργο ανθρώπων της νύχτας, του υποκόσμου κλπ) και Θωμάς Ψύρρας, ζητώντας να πληροφορηθούν για ποιο λόγο δεν άνοιξαν για προσευχή τα τζαμιά Ζιντζιρλί στις Σέρρες και Κουρσουνλού στα Τρίκαλα! Συγκεκριμένα, το ερώτημα που απευθύνεται προς τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού, διατυπώθηκε ως εξής:

«Θέμα: Απόρριψη χορήγησης άδειας προκειμένου να τελεστεί η προσευχή της Παρασκευής.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

1. Γιατί δεν δόθηκε άδεια χορήγησης ελευθέρας εισόδου, να πραγματοποιήσουν πολιτιστική-θρησκευτική τελετή στον άνω Σύλλογο;

2. Προτίθεται το Υπουργείο να δώσει άδειες ελευθέρου εισόδου να πραγματοποιήσουν πολιτιστική-θρησκευτική τελετή οι μουσουλμάνοι, σεβόμενο και την θρησκευτική πολιτιστική παράδοση αλλά και ενισχύοντας τον τοπικό Τουρισμό»;

Τέτοια ήταν η πρεμούρα δηλαδή από τους ΔΗΜΑΡατους για την υποστήριξη ενός “συλλόγου” που διατηρεί στενές σχέσεις με το τουρκικό προξενείο και κάνει ό,τι μπορεί για να εγείρει ζητήματα εκ του μη όντος (όπως π.χ. η απαίτηση για λατρευτική χρήση οθωμανικών μνημείων και μάλιστα σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν καν μουσουλμάνοι). Τέτοια πρεμούρα για την υποστήριξη άλλης μίας τυφλά τουρκόφιλης θέσης. Και τέτοια πρεμούρα για άλλη μία ένδειξη «περίεργου» σεβασμού της θρησκευτικής ελευθερίας, ο οποίος ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει, αλλά προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μονόπατα και επιλεκτικά (όπως κάνουν δηλαδή κάποιοι που τυχαίνει να «σέβονται» όλες τις άλλες θρησκείες και μόνο μία συγκεκριμένη την αντιμετωπίζουν με αβυσσαλέο μίσος και απίστευτη εκκλησιομαχική παράνοια)!

Και τα εύσημα των τουρκοφρόνων…

Και αμέσως μετά ήρθαν βέβαια και οι επευφημίες από τους σεσημασμένους τουρκόφρονες. Πολύ χαρακτηριστικό π.χ. το σχόλιο στο Facebook: «Μπράβο τους, έδρασαν σαν μειονοτικοί βουλευτές» από τον εκδότη της ξανθιώτικης «Μιλλέτ» Τζεγκίζ Ομέρ στις 31/10, ενώ στο καπάκι ήρθε και ο «έτερος Καππαδόκης» Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ να εγκωμιάσει τους λεγάμενους, κατηγορώντας παράλληλα τους 3 μειονοτικούς βουλευτές. Στην τουρκοφυλλαδίτσα του «Τρακιανί Σεσί» (στις 3/11) ο Ντεντέ, υπό τον τίτλο «Οι μειονοτικοί βουλευτές φοβήθηκαν και δεν μπόρεσαν να ρωτήσουν», γράφει επί λέξει (η μετάφραση είναι από το tourkikanea.gr):

«Βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. ρώτησαν για ποιο λόγο το υπουργείο απέρριψε το αίτημα του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Δυτικής Θράκης να ανοίξουν για προσευχή τα τζαμιά σε Τρίκαλα και Σέρρες. Την σχετική ερώτηση στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευτικών Υποθέσεων υπέβαλλαν οι βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη και Θωμάς Ψύρρας. Η μειονότητα μας εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο με τρεις βουλευτές. Ενώ όμως θα έπρεπε οι δικοί μας βουλευτές να τολμήσουν να κάνουν αυτό το ερώτημα, δυστυχώς το έκαναν οι δύο βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ. Τι να πούμε για την ατυχία της μειονότητας; Τέτοιο κεφάλι, τέτοιο ξύρισμα. Τέτοια μειονότητα, τέτοιοι βουλευτές»!

Εμείς φυσικά δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε εδώ με τον συντάκτη του δημοσιεύματος! Οι δύο ΔΗΜΑΡατοι βουλευτές φέρθηκαν (για μια ακόμη φορά) πιο «τουρκικά» και από τους πλέον φανατικούς μειονοτικούς τουρκόψυχους! Άξιοι λοιπόν και πάντα τέτοια!

Πηγή: Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bouleutes-ths-dhmar-ekanan-erwthsh-gia-ta-tzamia-kai-phran-ta-eushma-twn-to#ixzz2kwvS5crg

Comments Off on Βουλευτές της Δημάρ έκαναν ερώτηση για τα κλειστά τζαμιά και πήραν τα εύσημα των Τούρκων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.