Βράζει το διαδίκτυο από τις αποκαλύψεις: Παλλαϊκή απαίτηση να πέσει η χούντα Σαμαρά

Βράζει το διαδίκτυο από τις αποκαλύψεις: Παλλαϊκή απαίτηση να πέσει η χούντα Σαμαρά

“Αντώνη, δώσε Wifi στο λαό να βλέπει αυτά που κάνεις”

Βοά κυριολεκτικά ο Ελληνικός Λαός στα κοινωνικά δίκτυα και τις ιστοσελίδες των καθεστωτικών εφημερίδων. Ο Λαός απαιτεί την παραίτηση της χουντικής διακυβέρνησης Βενιζέλου – Σαμαρά και των επίορκων δικαστικών που υπάκουσαν στις παράνομες εντολές της κυβέρνησης των δοσίλογων και ακολούθως την ποινική δίωξη τους, σύμφωνα με το άρθρο 134 ΠΚ που ρητά αναφέρει ότι “όποιος επιχειρεί με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους και με τρόπο πρόσφορο να παρακωλύσει τη λειτουργία της βουλής, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη”.

ΒΗΜΑ

Αιδώς Αργείοι, διεφθαρμένοι πολιτικοί! | πριν 23′

Τέτοια πολιτική δίωξη εναντίον κόμματος δεν ξανάγινε..Το μετεμφυλιακό κράτος εναντίον του KKEείναι παιδική χαρά. Εδώ μιλάμε για βρώμικο σχέδιο των κατεστημένων διεφθαρμένων πολιτικών εναντίον της Χρυσής Αυγής με μοναδική “ενοχή” την υψηλότατη αποδοχή της από το λαό. Τον “λαουτζίκο” που λέει και ο Pretender-ης.

Αν ισχύει | πριν 34′

κάτι τέτοιο πρέπει Δένδιας-Αθανασίου όχι μόνο να παραιτηθούν αλλά να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη η οποία έχει στους κόλπους της και ανεξάρτητους δικαστές.. όχι δηλαδή πως είχα καμία αμφιβολία ότι η δικαιοσύνη ελέγχεται από την εκτελεστική εξουσία εις όφελος πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών κλπ.

Αναμενόμενο! | πριν 7′

Μόνο χρυσαυγίτισσα δεν είμαι! Ό,τι άλλο θέλεις, αλλά όχι χρυσαυγίτισσα! Αλλά, όντας όχι χρυσαυγίτισσα, είχα πει από την αρχή ότι η τακτική της κυβέρνησης με τις φυλακίσεις ήταν λάθος. Σε μια δημοκρατία, τους χρυσαυγίτες τους αντιμετωπίζεις πολιτικά και με το διάλογο τους ξεμπροστιάζεις. Αλλά επειδή το πολιτικό και το δημοσιογραφικό κατεστημένο ή είναι ηλίθιο ή εξυπηρετεί κάποιους δεν το έκαναν ποτέ. Είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις και να καταδείξεις ότι αυτά που λένε είναι βλακείες. Και δεν το έκανε κανείς. Το ανωτέρω λοιπόν θα γινόταν και να δούμε τώρα τι θα πει ο κόσμος….

Αρκετά με τους δοσίλογους που κατακουρέλιασαν το σύνταγμα της Ελλάδος. | Πριν 15′

Παραίτηση των επίορκων και εκλογές τώρα. Το πραξικόπημα κατά της ΧΑ δεν είναι παρά η αρχή της ανομίας. Ο λαός δεν πρέπει να τους αφήσει ατιμώρητους.

Δωρεάν Wifi τώρα | πριν 18′

Αντώνη δώσε Wifi στο λαό να βλέπει αυτά που κάνεις στο youtube και να ξεχνάει την πείνα του.

Καλαματιανό Τέρας. | πριν 27′

AΝ ο Κασιδιάρης λέει αλήθεια , ο Σαμαράς πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να παραιτηθεί και από την υπάρχουσα Βουλή να εκλεγεί νέος Πρωθυπουργός και νέα Κυβέρνηση.

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! | πριν 32′

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

τώρα και με 143 ψήφους… | 14:57

θα μπορούμε να περνάμε αυτά που χρειάζονται. Και καλά ε!, τους έσκισε ο Σαμαράς…

TVXS – Κούλογλου

Astro Mike ·  Κορυφαίος σχολιαστής

Αν το βίντεο είναι αυθεντικό τίθεται μείζων Πολιτειακό θέμα. Οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Τάξεως οφείλουν να παραιτηθούν ή να απομακρυνθούν, όμως τίθεται θέμα ποινικών Ευθυνών για τους Εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση και πρέπει πάραυτα να αντικατασταθούν και να διενεργηθεί ερευνά! Σοβαρές ευθύνες αν αποδειχθούν αληθινά για τον ίδιο τον Σαμαρά

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι προς το συμφέρον της Δημοκρατίας και του Πολιτεύματος να αγνοηθεί αυτή η ως φαίνεται παραβίαση Διάκρισης Εξουσιών. Εν τέλει αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό από την υπόθεση της ΧΑ που όπως φαίνεται δεν είναι τίποτα άλλο ένα μάτσο βιόλες και το Εκλογικό Σώμα μπορεί με τα στοιχειά που γνωρίζουμε άριστα να καταδικάσει άριστα

Vag Sevast

Α η περίφημη εντολή Σαμαρά οπτικοποιημένη. Ο αντικομμουνισμός του Μπαλτάκου επίσης. Κράτος δικαίου από τηλεφώνου. Στα χέρια της συγχωριανής θεούσας! Αυτό το πράμα λέγεται νέα Ελλάδα του μέλλοντοςq Αυτό το παραθεσμικό κουφάρι λειτουργεί στον πυρήνα της η Ευρωπαϊκή ,τρομάρα της, δεξιά της χώρας μας; Χειρότεροι κι από Μαυρογιαλούροι! Κυνισμός,διαπλοκή πτώση.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

miki02/04/201415:45

αυτή την στιγμή πρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί λόγω πολιτικών διώξεων στην ΧΑ……….αυτή την στιγμή πρέπει να φύγει η χούντα…δρόμο αλήτες……ΔΡΟΜΟ

ΧΟΥΝΤΑ!02/04/201415:38

ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!

ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ02/04/201415:28

Kαι ο Σαμαράς; Για να δούμε τί μαϊμουδιές θα βρούν πάλι τα αδέσμευτα και αδέκαστα ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΗ ΛΑΟΠΡΌΒΛΗΤΗ. Τέτοιο περιστατικό που να περιγράφει αναμφισβήτητα τόσο καθαρά κάποια πράγματα δεν έχει ξαναυπάρξει. Δικαιοσύνη και Δημοκρατία α λα κάρτ; Δεν είμαι φασισταριό , ένας απλός δημοκράτης που δεν ανέχεται ούτε το ξεχείλωμα της δικαιοσύνης ούτε της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Περιμένω με ανυπομονησία όπως όλος ο δημοκρατικός λαός την αντίδραση των κομμάτων και των αδεσμεύτων ΜΜΕ. Και μην ξεχνάμε οτι ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου είναι αποκλειστική επιλογή και φυσικά ευθύνη του πρωθυπουργού. Άσε που στην περίπτωση αυτή ο Μπαλτάκος είχε δείξει δείγματα γραφής επανειλημμένα και ο πρωθυπουργός κοιμόταν.

Φάνη Μ02/04/201415:04

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΧΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Σπύρος02/04/201414:53

Ανεξαρτήτως κομματικής ιδεολογίας, εφόσον έγιναν τέτοια πράγματα πρέπει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης να πέσει βαρύς και χωρίς οίκτο. Δεν μπορούμε σε χώρα που υποτίθεται ότι είναι δημοκρατική να ανεχόμαστε τέτοιες πρακτικές είτε κατά αριστερών είτε κατά δεξιών ή ακροδεξιών ή φασιστών .. Επίσης μου προξένησε κατάληξη ο κος Κουκουλόπουλος που είπε «διέψευσε ο κος Αθανασίου και όλα οκ» , δηλ να μην το ψάξουμε καθόλου .. Ντροπή και αίσχος δεν είναι χώρα αυτή αλλά τσαντίρι , πρέπει να γίνει έρευνα άμεσα.

Άιντε…02/04/201413:50

Από το πουθενά και με μια κωμικοτραγική δικογραφία έχρισαν ένα κόμμα “εγκληματική οργάνωση” και χώνουν μέσα βουλευτές του κόμματος με την κατηγορία “ένταξη σε εγκληματική οργάνωση”. Πραγματικά απίστευτο. Η κατάντια της “δημοκρατίας” μας….

drone02/04/201412:55

ΧΑ ψήφισα ( είμαι πρώην ΝΔ). ακόμα και να μην είχα ψηφίσει όμως τότε, τo 2014 σίγουρα θα ψήφιζα. τώρα πλέον θα ψηφίσω ΧΑ παντού με χέρια και πόδια…

NEWSIT – Ευαγγελάτος

Antonis Xidous ·  Top Commenter · 1ο ΤΕΛ Πειραια Καμίνια 1991-1992

Κατά τα άλλα η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη χα χα

Kostas Liakopoulos ·  Top Commenter · Works at Wizdom

Μετά από τα σημερινά όποιος ψηφίζει ΝΔ είναι τουλάχιστον προδότης και εναντίον των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

NEWS247

V. Admiral Smoker • 34 λεπτά πριν

Epic ξεβράκωμα. Επειδή τους κόβετε ψήφους, φυλακή !!! ΧΟΥΝΤΑ !!!

apolon • 39 λεπτά πριν

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ε;;;

Skai.gr

Icyicy • 7 λεπτά πριν

Το χειρότερο είναι το σημείο που λένε ότι η εισαγγελέας Γκουτζαμάνη ήταν “δεξιά” και “θεούσα” άρα την κάνουν ο,τι θέλουν, αλλά την έπεισαν ότι οι νεοναζί είναι παγανιστές και γιαυτό τους έβαλε μέσα.

Τριτοκοσμική χώρα, ούτε Ιράν.

Parapolitika.gr – Υπόγεια Μεγάρου Μαξίμου

ntina

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

alexandros

ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;

Αγανακτισμένος Δεξιός

Γιατί έπρεπε να τα βγάλει στη φόρα αυτά για να δούμε ότι υπάρχουν; Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει. Απλά πλέον θα πληρώσουν αν υπάρχει σοβαρή δικαιοσύνη. Και θα πληρώσουν και στις εκλογές

Κ.Σ.

Μόνο ο Μπαλτάκος παραίτηση; Κανονικά ο Αθανασίου, πρέπει να πάει στη ΓΑΔΑ, δεμένος χειροπόδαρα.

MpaGaz16

α ρε σαμαρά κοπρόσκυλο φτου σου δεν ντρέπεσαι!

Makeleio.gr

Άγγελος Τ. 02/04/2014 at 3:19 pm Reply

Περιμένω να δω τα ανδρείκελα της “δικαιοσύνης” πως θα αντιδράσουν μετά απ’ αυτή την αποκάλυψη!

Τώρα που και ο κάθε δύσπιστος βλέπει ξεκάθαρα το βρόμικο παιχνίδι που είχαν στήσει οι εθνοπροδότες της Ελληνόφωνης κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής!

Ε ρε γλέντια!

dim 02/04/2014 at 3:12 pm Reply

αυτό θα το δείξουν τα τσοντοκαναλα; με αυτό το βίντεο πέφτει η κυβέρνηση αλλά τώρα κοιμόμαστε..αφήστε το για μετά..

istros 02/04/2014 at 3:04 pm Reply

Γενικώς ο πιτσαδόρος και η πιτσαδοπαρέα του έχουν λυσσάξει που ακόμη υπάρχουν Έλληνες εκτός φυλακής και που δεν έχουν αυτοκτονήσει ακόμη. Δεν μας θέλουν να ζούμε ανάμεσά τους γιατί τους χαλάμε την πιάτσα και το αποδεικνύουν καθημερινά με τα μέτρα που λαμβάνονται εις βάρος του ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΛΑΟΥ.. Αντωνάκη πες αλεύρι;;;;!!!!! Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ…!!!!!!

xxx 02/04/2014 at 2:59 pm Reply

αυτό που ξέρει όλη η κοινωνία με το παραπάνω βίντεο επιβεβαιώθηκε… ξεφτιλιστήκαν οι δοσίλογοι κ με τη βούλα… ελικόπτερο γρήγορα τσολακογλου μπας και σωθείς

Antinews – Ισόγειο Μεγάρου Μαξίμου

Το μείζον θέμα δεν είναι ούτε ο Μπαλτάκος ούτε ο Σαμαράς. Είναι η παραδοχή εκ μέρους του καθ’ύλην αρμόδιου ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ποδηγετείται από την πολιτική. Για όποιον ο κομματισμός δεν του έχει σακατέψει το μυαλό και αισθάνεται πολίτης πάνω από όλα, πρόκειται για μια ανατριχιαστική παραδοχή. Δεν νομίζω ότι αυτό το βίντεο σώζει την ΧΑ, αλλά η δικαιοσύνη υπέστη τεράστια ζημιά. Ας εστιάσουμε εκεί.

Δυστυχώς ο Κασιδιάρης εμπλέκει ΟΛΟ το πολιτικό και δικαστικό μας σύστημα και ΚΥΡΙΩΣ τον Α.Σαμαρά.

Άντε τώρα να ξεμπλέξουμε…

Διαβάστε επίσης: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:  Η ομολογία του Γ.Γ. της κυβέρνησης ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/antwnh-dwse-wifi-sto-lao-na-blepei-auta-pou-kaneis#ixzz2xlActf9b

Comments Off on Βράζει το διαδίκτυο από τις αποκαλύψεις: Παλλαϊκή απαίτηση να πέσει η χούντα Σαμαρά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.