Γέμισαν την πλατεία Συντάγματος με “αλληλεγγύη” για τους «πρόσφυγες», για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες είχε γεμίσει ΜΑΤ και χημικά!

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ρατσιστικό είναι το κράτος κατά των Ελλήνων 

Χθες, Κυριακή το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» έκανε κάλεσμα στην πλατεία Συντάγματος για να μαζέψει ρουχισμό, εφόδια και τρόφιμα (εκτός χοιρινού) τα οποία εν συνεχεία θα διέθετε αποκλειστικά στους “πρόσφυγες” που βρίσκονται στο Ελληνικό και στο λιμάνι του Πειραιά. Παράλληλα αρκετοί “πρόσφυγες” βρέθηκαν στην πλατεία και πήραν απευθείας την «βοήθεια» που είχε συγκεντρωθεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε τι είχε γίνει στην ίδια πλατεία όταν η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και… τα συμπεράσματα δικά σας!

Παράνομη απαγόρευση της διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα – Επίθεση με χημικά σε απόρους και ηλικιωμένους

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gemisan-to-suntagma-me-allhlegguh-gia-tous-prosfuges-gia-tous-ellhnes-eiche#ixzz42DvNSMyV

Comments Off on Γέμισαν την πλατεία Συντάγματος με “αλληλεγγύη” για τους «πρόσφυγες», για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες είχε γεμίσει ΜΑΤ και χημικά!

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.