Γέροντας Άνθιμος: Η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι ένα φιάσκο των Σιωνιστών

Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την συνέντευξη του Γέροντα Άνθιμου του Αγιορείτη στην Στέλλα Μεϊμάρη για το ”Αγιορείτικο Βήμα”

Είπε ο Γέροντας Άνθιμος για τη σύλληψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής: “Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή είναι ένα “καθαρό φιάσκο” σιωνιστών και εχθρών της πατρίδας μας. Αν κάποιοι παρανόμησαν, να πάνε στη φυλακή. Αλλά το κόμμα, είναι κόμμα, δεν μπορεί κανείς να το καταργήσει. Θυμίζει την οχλοκρατία που σκότωσε το Σωκράτη. Και ο Σαμαράς, δεν τον βλέπετε, συνέχεια στην Αμερική και στο Ισραήλ πάει… Αυτό που έχουμε τώρα δηλαδή είναι δημοκρατία; Και ούτε θυμάμαι να τιμωρήθηκαν όσοι έκαψαν την Αθήνα τότε και την τράπεζα με την έγκυο κοπέλα μέσα”.

Καταδίκη της βίας: “Εμείς καταδικάζουμε τη βία, εννοείται, σε οποιαδήποτε μορφή της. Αλλά είμαστε υπέρ της δια ψήφου βίας κατά των τοκογλύφων και των σιωνιστών. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει. Διά ψήφου τιμωρείστε τους εχθρούς της Ελλάδας που θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας”.

Η λύση από την κρίση: “Αγάπη, μετάνοια, ορθοδοξία”, πρέπει να είναι το σύνθημα μας. Έξω οι τοκογλύφοι και οι εισβολείς. Δεν θα δώσουμε την πατρίδα μας σε κανένα ξένο που δεν του ανήκει. Και οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε πίσω από εκεί που ήρθανε“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gerontas-anthimos-h-diwjh-ths-chrushs-aughs-einai-ena-fiasko-twn-siwnistwn#.UlgZ09Lxp8M#ixzz2hQamheaw

Comments Off on Γέροντας Άνθιμος: Η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι ένα φιάσκο των Σιωνιστών

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.