Γερμανικά ΜΜΕ: Σώστε την δικιά μας Ευρώπη – Μην ψηφίζετε τους Εθνικιστές!

Γερμανικά ΜΜΕ: Σώστε την δικιά μας Ευρώπη - Μην ψηφίζετε τους Εθνικιστές!

Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδυθεί τα γερμανικά ΜΜΕ, προκειμένου να αποτρέψουν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν τις πατριωτικές δυνάμεις.

Έτσι, σε τετρασέλιδο αφιέρωμά της, με τίτλο «Σώστε την Ευρώπη», η μεγάλη καθεστωτική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, επικαλείται μελέτη της  Deutsche Bank, κατά την οποία τα λεγόμενα «ριζοσπαστικά» κόμματα θα μπορούσαν να πάρουν το 27% των ψήφων στις ευρωεκλογές και να καταλάβουν τις 203 από τις 751 έδρες του ευρωκοινοβουλίου, και κάνει έκκληση στον κόσμο να ψηφίσει… σωστά, δηλαδή καθεστωτικά: «Η ακριβή διάσωση του ευρώ και ο φόβος της μετανάστευσης ενισχύουν τα ριζοσπαστικά κόμματα. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκένσερ βλέπει την Ευρώπη σε σταυροδρόμι και προειδοποιεί για τις συνέπειες μία νεοεθνικιστικής αποπλάνησης. Σε σχεδόν όλα τα κράτη της ΕΕ αγωνίζονται κόμματα που επικρίνουν την Ευρώπη να πάρουν περισσότερες ψήφους».

Παράλληλα, υπάρχει και συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ (φίλου του φον Αντωνάκη) που απευθύνει προειδοποιήσεις: «Θα πρέπει να προσέξουμε έτσι ώστε η προέλαση των λαϊκιστών να μην εξελιχθεί σε επέλασή τους».

Πάντως, όπως παρατηρεί η Handelsblatt, οι προειδοποιήσεις δεν βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση. Το οποίον σημαίνει, ότι οι λαοί της Ευρώπης ξύπνησαν, άρα υπάρχει ελπίδα!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει η Ελλάδα και η Ευρώπη ολόκληρη!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/germanika-mme-swste-thn-dikia-mas-eurwph-mhn-pshfizete-tous-ethnikistes#ixzz2tPjHJvVe

Comments Off on Γερμανικά ΜΜΕ: Σώστε την δικιά μας Ευρώπη – Μην ψηφίζετε τους Εθνικιστές!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.