Γιατί δεν διώκεται το ΚΚΕ που δηλώνει απερίφραστα πως θέλει να καταλύσει το πολίτευμα;

Διαβάσαμε τα όσα καταγέλαστα λένε οι πάσης φύσεως και πάντα χαμηλής ηθικής υποστάθμης ψευδομάρτυρες. Ιδιαίτερη ποσότητα γέλιου προκάλεσε ο “ψευδομάρτυρας Ε”, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για αρνιά και τανκς και κατάλυση του πολιτεύματος από την Χρυσή Αυγή. Σε κάθε περίπτωση αυτές τις γελοιότητες θα πρέπει να τις υποστούν οι αρμόδιοι και δεν θα τις σχολιάσουμε περαιτέρω, δεδομένου και της φαιδρότητας που τις διακατέχει.

Δεν μπορούμε, όμως, παρά να παρατηρήσουμε ότι οι δικαστικές αρχές σπεύδουν να υιοθετήσουν τέτοιες μπουρδολογίες, οι οποίες προέρχονται από άτομα τοιαύτου είδους και βασίζονται στο… απόλυτο κενό, προκειμένου να καλέσουν σε απολογία τους βουλευτές μας, αντί να πετάξουν έξω από το χώρο της Δικαιοσύνης τους διάφορους ψευδομάρτυρες. Αντιθέτως στην περίπτωση που σας παρουσιάζουμε στο βίντεο, όπου υπάρχει ομολογία μη σεβασμού στο Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους, η δικαστική εξουσία δεν έπραξε τίποτα.

Βλέπουμε, λοιπόν, στο βίντεο τον κ. Μαΐλη, εκπρόσωπο του ΚΚΕ, να δηλώνει ευθέως ενώπιον ολόκληρου του ελληνικού λαού και πιθανών εισαγγελέων – τηλεθεατών ότι δεν σέβεται και μάλιστα διαφωνεί με το Σύνταγμα, χαρακτηρίζοντας το αντιλαϊκό. Η παραδοχή αυτή του ΚΚΕ δεν προκαλεί ούτε την μήνη του τηλεδικαστή Πρετεντέρη, ο οποίος περιορίστηκε σε μία σύντομη λογομαχία περί του ζητουμένου.

Το ίδιο συνέβη και με τον ξυλοδαρμό πολιτών από τα «τάγματα εφόδου» του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, τα οποία δεν είναι «μαρτυρίες» ή αποκυήματα φαντασίας κάποιων εμπαθών, αλλά αποδεικνύονται με φωτογραφίες, βίντεο και λοιπά τεκμήρια. Επίσης, βέβαια, δεν επενέβη η δικαιοσύνη σε αυτό, ούτε στις δηλώσεις της πασιονάριας εξ Εκάλης που δήλωνε ότι «θα σφάξει» τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Αυτά τα λιγοστά στοιχεία που μπορεί να βρει ο καθείς σταχυολογώντας την πρόσφατη, μοναχά, επικαιρότητα δείχνουν ότι οι διώξεις της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτικού χαρακτήρα και αποσκοπούν σε πολιτικά οφέλη από πλευράς της κυβέρνησης και φυσικά εξυπηρέτηση των «άνωθεν» εντολών από ΗΠΑ, Κομισιόν και εβραϊκές ενώσεις.

Σημειώνουμε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΚΚΕ με παλούκια και άλλα φονικά αντικείμενα να ξυλοκοπούν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ότι οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του εν λόγω κόμματος είναι αυτοί που οργανώνουν τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου και εν συνεχεία κάθονται τα τηλεοπτικά πάνελ των ΜΜΕ με υπουργούς της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giati-den-diwkontai-oi-kkedes-enw-dhlwnoun-aperifrasta-oti-einai-antisuntag#.UlR4SBbic8s#ixzz2hAUNugZv

Comments Off on Γιατί δεν διώκεται το ΚΚΕ που δηλώνει απερίφραστα πως θέλει να καταλύσει το πολίτευμα;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.