Για γέλια τα μαλλιοτραβήγματα των “ορφανών” της Νουδούλας

Για γέλια τα μαλλιοτραβήγματα των “ορφανών” της Νουδούλας

Σκηνές απείρου γέλιου προσφέρουν οι κόντρες που έχουν μεταξύ τους οι διάφοροι διωγμένοι κλωτσηδόν  («φρέσκοι» και «μπαγιάτικοι») από τη ΝΔ, καθώς στην προσπάθεια τους να αναδειχτούν εκείνοι ως οι… πολυπόθητοι εκφραστές της «σοβαρής ΝΔ», η οποία όμως θα βρίσκεται εκτός ΝΔ, βγάζουν ο ένας τα μάτια του άλλου.

Έτσι, ο διαγραφείς από τη ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης, απαξιώνοντας πλήρως το νέο μόρφωμα του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη, αναφέρει τα εξής, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Έγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. “ Κρέμασε το σαγόνι μου” με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ήθελε τον βασιλιά για πρέσβη και τον πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονιακός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να μείνουμε στο ευρώ, και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Έχει μία άποψη κάθε μέρα. Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας (…) Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να  φτιάξει ένα ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑ.Ο.Σ. συν τον Μπαλτάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα μόνο όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ’ άπειρον. Το ’10 ήταν «μνημόνιο», και τώρα “αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά ”, δεν είναι έτσι… Πάντα σε κάποιους παίκτες ποντάρουν κάποιοι από πίσω. Αυτή η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνεννοηθεί και με τον Καρατζαφέρη μπορεί να συνεννοηθεί. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο (σ.σ: η δημιουργία τώρα του κόμματος Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου)».

Όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος, «δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά σήμερα είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα»… Τα διάφορα «ορφανά» μιας ουδέποτε υπάρχουσας «πατριωτικής ΝΔ» μαλώνουν σαν επίδοξοι γαμπροί για την ανύπαρκτη προίκα μιας αμφιβόλου ποιότητας πολιτικής νύφης. Αλλά το μόνο που προσφέρουν είναι τον γέλωτα, καθώς η μέχρι τώρα πολιτική τους πορεία έχει δείξει το αφαιρετικό και διαιρετικό ποιόν τους. Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου στα λεγόμενα του Κρανιδιώτη που προσάπτει στο περίπου για το νέο μόρφωμα.

Όμως και ο ίδιος δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Όχι μόνο γιατί στήριξε ακράδαντα τον εθνικό ολετήρα Σαμαρά σ΄όλες του τις ενέργειες, αλλά και γιατί παρέμεινε μέχρι τέλους στη ΝΔ  του Μητσοτάκη, έτοιμος να υπηρετήσει τον κοσμοπολίτη νέο αρχηγό του. Το γεγονός δε, ότι ο νέος αρχηγός της ΝΔ είναι αυτός που τον διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες κάνει την όλη κατάσταση ακόμη χειρότερη, καθώς δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί από μόνος του από ένα κόμμα το οποίο έχει κόψει οριστικά και αμετάκλητα κάθε δεσμό έστω και με τις πιο στοιχειώδεις αρχές του Πατριωτισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prokaloun-ton-gelwta-oi-tsakwmoi-twn-diaforwn-diagrafentwn-apo-th-nd#ixzz45mnRqR00

Comments Off on Για γέλια τα μαλλιοτραβήγματα των “ορφανών” της Νουδούλας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.