Γιώργος Φουντούλης – Μάνος Καπελώνης: Αθάνατοι! Εκδήλωση Ε.ΛΑ.Μ. για τους δύο συναγωνιστές μας

Σε κλίμα συγκίνησης μα και της αρμόζουσας εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, έξω από την Ελληνική Πρεσβεία συμβολική εκδήλωση τιμής και μνήμης των δύο συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης. Δύο παλικάρια που έφυγαν από την ζωή τόσο πρόωρα, χτυπημένοι άνανδρα και ύπουλα επειδή τόλμησαν να στηρίξουν θαρραλέα τις ανώτατες αξίες και ιδανικά, της ελευθερίας, της τιμής, την αξιοπρέπειας, της ελληνικής πατρίδας.

Τα μέλη του κινήματος μας τοποθέτησαν στον χώρο φωτογραφίες των δύο παλικαριών καθώς και πανό με την επιγραφή «01/11/2013 Γιώργος – Μάνος ΑΘΑΝΑΤΟΙ. Σκοτώσατε τους ανθρώπους όχι την Ιδέα». Οι συναγωνιστές εναπόθεσαν λευκά λουλούδια, σύμβολο της αγνότητας του αγώνα μας, ενώ το φως από τα κεριά ανέδυε σπίθες συγκίνησης στα μάτια όλων για τον άδικο χαμό των δύο εθνικιστών. Η λύπη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα, όχι θρηνώντας – δεν τους πρέπει άλλωστε – αλλά με την δέσμευση πως δεν θα παρατήσουμε τον αγνό αγώνα που αρχίσαμε, πως δεν θα τους προδώσουμε υποχωρώντας και συμβιβαζόμενοι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρεδόθη υπόμνημα, για να παραδοθεί στον Ελλαδίτη Πρέσβη, όπου εκφράσαμε ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τη βαθειά λύπη μας για τον αδόκητο χαμό των δύο συναγωνιστών καθώς και ότι θεωρούμε κατεξοχήν υπεύθυνους για το συμβάν τους Σαμαρά, Βενιζέλο και Δένδια, όλοι μαριονέτες του διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος που το τελευταίο χρονικό διάστημα, μαζί με όλο το πολιτικό συρφετό με προμετωπίδα το ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έριξε τόνους λάσπης και συκοφαντιών ενάντια στο εθνικιστικό κίνημα κατορθώνοντας έτσι να το στοχοποιήσει και να θέσουν τους εαυτούς τους σαν ηθικούς αυτουργούς. Απαιτούμε δε την ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης και σύλληψη των δολοφόνων. Κλείνοντας το υπόμνημα θυμίσαμε την πάγια μας θέση που δεν είναι άλλη από την άμεση απελευθέρωση των άδικα και παράνομα συλληφθέντων Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος της Κεντρικής Οργάνωσης Λευκωσίας, Γεάδης Γεάδη, ο οποίος σε μία σύντομη ομιλία τόνισε ότι χάνοντας δύο συναγωνιστές από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή χάσαμε ένα κομμάτι από τον ίδιο τον εαυτό μας. Υπογράμμισε ότι το κενό που αφήνει ο χαμός ενός εθνικιστή αναπληρώνεται από δεκάδες νέους συναγωνιστές που εντάσσονται σε αυτόν τον ιδιάζοντα αγώνα διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα, ακόμα και την ζωή τους. Ο ομιλητής διαβεβαίωσε πως ο ανιδιοτελής αγώνας μας θα συνεχιστεί αμείωτος, καθώς οι σφαίρες έπληξαν την ανθρώπινη σάρκα μα όχι την άπιαστη ιδέα. Θα χρειαστούν πολύ περισσότερες σφαίρες για να σταματήσουν όλους.

Η όλη εκδήλωση έληξε δυναμικά με την ιαχή αθάνατοι μετά τα ονόματα των δύο εθνικιστών. Ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος του Κινήματος σκόρπισαν στους αιθέρες αισθήματα συγκίνησης, εθνικής υπερηφάνειας και αλύγιστου ελληνικού φρονήματος.
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekdhlwsh-e.la.m-gia-ton-giwrgo-kai-ton-mano#ixzz2jll1m1gz

Comments Off on Γιώργος Φουντούλης – Μάνος Καπελώνης: Αθάνατοι! Εκδήλωση Ε.ΛΑ.Μ. για τους δύο συναγωνιστές μας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.