Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: Ζουν και Μάχονται!

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: Ζουν και Μάχονται!

Την χρονική στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές, έχουν ήδη παρέλθει 35 ημέρες από το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013, κατά το οποίο το μέτωπο της αντίδρασης στον ιερό Εθνικό και Κοινωνικό μας Αγώνα κινητοποίησε το κόκκινο παρακράτος κατά του Κινήματός μας. Η 1η Νοεμβρίου 2013, έχει χαραχτεί σ’ εκατομμύρια ελληνικές ψυχές, μαζί με τα ονόματα δύο γενναίων Συντρόφων, οι οποίοι Έπεσαν στην πρώτη γραμμή του Αγώνος, από τις σφαίρες δειλών και προσκυνημένων στο Καθεστώς.

«Οι Ήρωες δεν θνήσκουν, πίπτουν. Η δε Γη, πίνουσα το Αίμα των, τους Αναγεννά»!

Οι Συναγωνιστές Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης είναι Παντού! Τους χαιρετούμε εισερχόμενοι στις Τοπικές μας Οργανώσεις, εκείνοι μας καλωσορίζουν κι εκείνοι είναι που μας ξεπροβοδίζουν. Τους χαιρετούμε σ’ όλες τις δράσεις του Κινήματος, συμμετέχοντας ανελλιπώς στο Εθνικό και Κοινωνικό του έργο. Τους χαιρετούμε στις μαχητικές μας Πορείες, εκεί που βαδίζουν μπροστάρηδες και Σημαιοφόροι του Αγώνος, βαστώντας τις Σημαίες που ορίζουν την αιώνια και αδιαπραγμάτευτη Πίστη μας: την Πορφυρή με το Μαύρο Μαίανδρο και τη Γαλανόλευκη!

Οι Συναγωνιστές Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης είναι Παντού! Τους αντικρίζει κανείς στο βλέμμα της Ελληνικής Νεολαίας η οποία αγωνίζεται μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για να κατακτήσει το μέλλον που της αξίζει. Τους αντικρίζει κανείς στο βλέμμα των μεσήλικων και των ηλικιωμένων, οι οποίοι θωρούν με δέος, με προσμονή κι ελπίδα τον τιτάνιο Πολιτικό μας Αγώνα. Τους αντικρίζει όμως κανείς, ακόμη και στο ντροπιασμένο βλέμμα των εχθρών μας οι οποίοι τρέμουν μπρος στο μέγεθος της ανανδρίας που επέδειξαν οι δολοφόνοι.

Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές, χιλιάδες Χρυσαυγίτες, θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων για να τιμήσουν δύο ξεχωριστούς Ήρωες, οι οποίοι ΠΑΝΤΑ ΖΟΥΝ και ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ! Οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές θα ισχυριστούν πως πρόκειται περί ενός εθνικιστικού μνημόσυνου. Όμως όχι! Δεν θα τελέσουμε μνημόσυνο, αλλά Εθνικιστική Μυσταγωγία κατά την οποία δεν θα θρηνήσουμε Νεκρούς αλλά αντίθετα θα επανεπιβεβαιώσουμε τον Όρκο μας, πλάι στα δύο Αδέρφια και Συντρόφους μας, πως θα συνεχίσουμε τον δικό μας και δικό τους Αγώνα  μέχρι την Τελική Νίκη!

Οι Δάδες θα φωτίσουν τη νύχτα κι οι Σημαίες θα ξεδιπλωθούν στον αγέρα και ψηλά στον αττικό ουρανό. Δεν θα γίνει προσκλητήριο νεκρών, θα γίνει Προσκλητήριο Ηρώων. Η ιαχή «ΠΑΡΩΝ» που θα συντροφεύσει την αναγγελία των ονομάτων ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ, θ’ ακουστεί στα πέρατα της Ελληνικής Πατρίδος, στοιχειώνοντας τους εχθρούς και γεμίζοντας Υπερηφάνεια τους Συναγωνιστές τους κι ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/zoun-kai-machontai#ixzz2mrp1TMPZ

Comments Off on Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: Ζουν και Μάχονται!

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.