Γι’ αυτό κυνηγούν την Χρυσή Αυγή: ΜΟΝΟ λαθρομετανάστες στα δημόσια έργα!

Η ΔΕΗ βρίσκεται προ των πυλών του οριστικού ξεπουλήματός της σε ιδιώτες. Το «σπάσιμο» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού σε δύο θυγατρικές εταιρείες, την ΑΔΜΗΕ (Μεταφοράς) και την ΔΕΔΗΕ (Διανομής) θα έχει ως άμεσο επακόλουθο το γρήγορο… ξεπουπούλιασμα της ΔΕΗ και το  πέταγμα των εργαζομένων στο δρόμο! Ήδη, η τρόικα έχει απαιτήσει το ξήλωμα 6.000 περίπου υπαλλήλων της ΔΕΗ κάτι που θα γίνει με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και το ολοκληρωτικό πέρασμα της επιχείρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Χθες, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) στου Ρουφ, ιδιωτική εταιρεία περνούσε οπτικές ίνες, έχοντας στη δούλεψή της εργάτες Αφγανούς και άλλους μετανάστες! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Οι συνειρμοί για τους εργαζόμενους ήταν άμεσοι: «Θα διώξουν εμάς και πλέον στη ΔΕΗ θα εργάζονται Αφγανοί, και άλλοι αλλοδαποί;», αναρωτιόντουσαν αρκετοί υπάλληλοι!

Οσονούπω αυτή θα είναι η τραγική κατάληξη ενός έως πρόσφατα κερδοφόρου Δημόσιου Οργανισμού, ο οποίος με μεθοδευμένα και ύπουλο τρόπο περνά σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στον Στόχο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gi-auto-kunhgoun-thn-chrush-augh-mono-lathrometanastes-sta-dhmosia-erga#ixzz2ht8YrvVF

Comments Off on Γι’ αυτό κυνηγούν την Χρυσή Αυγή: ΜΟΝΟ λαθρομετανάστες στα δημόσια έργα!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.