Γκισλέιν Μάξγουελ και Τζέφρι Επστάιν, ένα υπέροχο ζευγάρι…

Γκισλέιν Μάξγουελ και Τζέφρι Επστάιν, ένα υπέροχο ζευγάρι…

Η Γκισλέιν Μάξγουελ,  η Βρετανίδα σύντροφος του Τζέφρι Επστάιν και κατά πολλούς το νούμερο 2 του κυκλώματος συνελήφθη από το FBI σύμφωνα το NBC News. «Συνελήφθη στην ανατολική ακτή με κατηγορίες σχετικά με τον Eπστάιν και αναμένεται να εμφανιστεί σε ομοσπονδιακό δικαστήριο αργότερα σήμερα», ανέφερε η έκθεση.

Η κληρονόμος μεγάλης περιουσίας θεωρείται ότι συμμετείχε ή οργάνωνε τους βιασμούς και τις αποπλανήσεις για λογαριασμό του Επστάϊν.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που του είχε ασκηθεί από το εισαγγελικό γραφείο της Νέας Υόρκης, ο Έπσταϊν από το 2002 έως και το 2005 πλήρωνε ανήλικα κορίτσια, ακόμη και 14 ετών, ώστε να έχουν σεξουαλικές επαφές μαζί του.

Παράσυρε τα ανήλικα κορίτσια στην έπαυλή του στη Νέα Υόρκη όπου, αφού τις ανάγκαζε να του κάνουν μασάζ, προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις εις βάρος τους. Ο ίδιος ή συνεργάτες του πλήρωναν τα κορίτσια με μετρητά και σε περίπτωση που κάποιο από τα θύματά του τού γνώριζε κάποια άλλη ανήλικη, τότε πλήρωνε και τις δύο έως και 100 δολάρια.

Ο Τζέφρυ Επστάιν που πέθανε κάτω από μυστηριώδης συνθήκες στην φυλακή, είχε γεννηθεί από Εβραίους γονείς το 1953 στην Νέα Υόρκη. Η σύντροφός του και συνένοχός του που συνελήφθη Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν κόρη του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ που και αυτός τέλειωσε την ζωή του με μυστήριο τρόπο, που προκάλεσε συζητήσεις και ετάφη στο εβραϊκό νεκροταφείο του όρους των Ελαιών.

Comments Off on Γκισλέιν Μάξγουελ και Τζέφρι Επστάιν, ένα υπέροχο ζευγάρι…

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.