Γκρεγκ Πάλαστ: Γίνονται πολιτικές διώξεις, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή είναι κατά του Μνημονίου!

Ο Αμερικανός αριστεριστής συγγραφέας και δημοσιογράφος Greg Palast, κατακεραυνώνει μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, τόσο τις άθλιες και παράνομες πρακτικές της κυβέρνησης Σαμαρά και των δημοσιογραφικών της φερεφώνων, όσο και τις δήθεν αντιμνημονιακές θέσεις του Σύριζα, επισημαίνοντας με πομπώδες ύφος το εξής: πως οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής συμβαίνουν, επειδή ακριβώς η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό στην Ελλάδα κόμμα κατά του μνημονίου!

Ο Greg Palast συνεργάζεται με έντυπα, τα οποία ανήκουν στον χώρο της ευρύτερης αριστεράς: τους New York Times, τον αγγλικό The Observer (μέσω του οποίου εξαπέλυε και μύδρους κατά της πολιτικής του Τζ. Μπους), ενώ εργάζεται ως ανεξάρτητος συνεργάτης του επίσης βρετανικού BBC. Η αριστερή του ιδεολογική ταυτότητα, δεν τον εμποδίζει όμως να δει και να αποτυπώσει την ξεκάθαρη σκοπιμότητα πίσω από την πολιτική δίωξη του εν Ελλάδι Καθεστώτος κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στέλνοντας και ένα σαφές και αυστηρό μήνυμα προς τους αριστερούς φίλους του: «ελπίζω να με συγχωρήσουν που δεν χειροκροτώ»!

Ο Palast ξεκινά την πολιτική του ανάλυση, απομυθοποιώντας τον «αντισυστημικό» και «αντιμνημονιακό» Σύριζα: «Ο κόσμος έβλεπε ότι η λιτότητα αντί για φάρμακο και θεραπεία, προκαλούσε την αρρώστια στην Ελλάδα. Έτσι τοποθέτησαν τις ελπίδες τους σε ένα νέο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το πουθενά έγινε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, υποσχόμενος να καταπολεμήσει την λιτότητα. Μόλις μπήκε με αυτά τα ποσοστά στο κοινοβούλιο, ο ψευτο-αριστερός ΣΥΡΙΖΑ (faux-Left Syriza) πούλησε τελείως τις θέσεις του».

Αν και υιοθετεί ένα μέρος της μαρξιστικής συκοφάντησης εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών (γεγονός αναπόφευκτο από τους τόνους λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής από τα σιωνιστικά ελεγχόμενα ΜΜΕ), ο αμερικανός αριστεριστής τονίζει: «Αυτό άφησε μόνο την Χρυσή Αυγή αν και διακατεχόμενη από ρατσισμό και βίαιες τάσεις, σαν τη μοναδική από τις μεγάλες ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να στέκεται απέναντι στο μνημόνιο και την αλυσόδεση της οικονομίας σαν «δαρμένο» σκυλί στην ρευστότητα της Γερμανίας. Το 2010 το κάψιμο της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε σαν ένας τρόπος για να απονομιμοποιηθούν οι διαδηλώσεις της Αριστεράς. Σήμερα και ενώ η τρικλίζουσα ελληνική κυβέρνηση παρακαλάει για ένα “μπισκοτάκι” τους Γερμανούς, χρησιμοποίησε έναν φόνο ως δικαιολογία για να βγάλει στην παρανομία, τη ΜΟΝΗ μεγάλη πολιτική δύναμη που αντιτίθεται στο αυτοκτονικό Μνημόνιο. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Χρυσή Αυγή απαγορεύθηκε γιατί ήταν ένα μείγμα ρατσιστών και βίαιων ακόλουθων. Αλλά δεν είναι γι’ αυτό τον λόγο».

Αφού αναγνωρίζει τη Χρυσή Αυγή ως τη μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται απέναντι στο καταστροφικό για το Λαό και την Πατρίδα μας μνημόνιο, ο Palast περνά στο δια ταύτα: «Ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες; Φασισμός ορίζεται από τις μέρες του Ντούτσε (Μουσολίνι) ως ο επίσημος συνδυασμός της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου. Με αυτόν τον ορισμό, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα από τα τέσσερα μεγαλύτερα της χώρας. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στοχοποιήθηκε η Χρυσή Αυγή»!

Ο Αμερικανός αριστεριστής έχει το θάρρος να δηλώσει αυτά τα οποία η ελληνική αριστερά αποσιωπά με δόλο: ως μέρος του συστήματος και αναπόσπαστο κομμάτι του Καθεστώτος της διαπλοκής, στέκει όχι μόνον αδιάφορη αλλά χειροκροτούσα απέναντι στις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος που αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-amerikanou-dhmosiografou-ola-auta-sumbainoun-epeidh-mono-h-chrush#.UlbimtJ9B5E#ixzz2hLCcFoL0

Comments Off on Γκρεγκ Πάλαστ: Γίνονται πολιτικές διώξεις, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή είναι κατά του Μνημονίου!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.