Γράμμος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού! – Φωτορεπορτάζ

Γράμμος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού! - Φωτορεπορτάζ

Και φέτος η Χρυσή Αυγή έδωσε βροντερό παρόν στην 65 επετειακή Εκδήλωση Εθνικής Μνήμης, για την Νίκη του Ελληνικού Στρατού έναντι στους ξενόδουλους κομμουνιστές στον Γράμμο, όπου χύθηκαν  ποταμοί αίματος για να σωθεί η πατρίδα μας από τους απάτριδες μπολσεβίκους.

Καμία πολιτική δύναμη του υποτιθέμενου συνταγματικού τόξου δεν τίμησε τους Ήρωες πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού. Μόνο η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί με πολλούς Συναγωνιστές παρουσία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο φλογερός μητροπολίτης Κονίτσης σεβασμιότατος Ανδρέας, μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησαν ιστορικές αναφορές από διάφορους συλλόγους , όπως επίσης ενός λεπτού σιγή και έπαρση Σημαίας.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, εκ μέρους του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρουσης, εκ´ μέρους του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Αναγνώστου Κωνσταντίνος, για την περιφέρεια Ηπείρου ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Πρεβέζης Μπαρτζώκας Σπυρίδων, για την Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας ο συναγωνιστής Κολοκυθάς Γεράσιμος, για τον πυρήνα Άρτας ο συναγωνιστής Γκιρεμέζης Ιωάννης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι συναγωνιστές δέχθηκαν θερμά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους για τον πολιτικό τους αγώνα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/grammos-h-chrush-augh-tima-th-megalh-nikh-tou-ethnikou-stratou-fwtoreportaz#ixzz3ByrHWPbV

Comments Off on Γράμμος: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη Μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού! – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.