Γ. Σαχινίδης: Η πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” οδηγεί στον αφελληνισμό της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Στην ομιλία του στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών, ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τόνισε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τα οποία εντοπίζονται στο σύνολο της νησιωτικής Ελλάδος.

Αρχικά, όσον αφορά την εκπαίδευση είναι καταφανείς οι ελλείψεις στις δομές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ακόμα, σχετικά με την λαθρομετανάστευση, πρόκειται για μια πληγή η οποία δεν εμφανίστηκε τους τελευταίους μήνες αλλά αποτελεί συνέπεια της απρονοησίας και αδιαφορίας των προηγούμενων κυβερνήσεων όπως και φυσικά αποτέλεσμα των ανθελληνικών τακτικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο Συναγωνιστής, παρά την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά ορισμένων παριστάμενων στην επιτροπή, τόνισε ότι όχι μόνο η δημιουργία κέντρων λαθρομεταναστών θα έπρεπε να γίνει στην Τουρκία, αλλά και ότι η κυβέρνηση όφειλε να διενεργεί ουσιαστικούς ελέγχους σε όσους εισέρχονται παράνομα στην  χώρα, εφόσον πολλοί προέρχονται από χώρες Β. Αφρικής, οι οποίες δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

Κλείνοντας τον λόγο του, ο Γιάννης Σαχινίδης συμπλήρωσε ότι όσον αφορά την «περιφρούρηση» του Αιγαίου, ήδη σε χάρτες του ΝΑΤΟ απουσιάζουν τα Δωδεκάνησα από την Ελληνική Επικράτεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-h-politikh-twn-anoichtwn-sunorwn-odhgei-ston-afellhnismo-ths#ixzz40dGPsOc1

Comments Off on Γ. Σαχινίδης: Η πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” οδηγεί στον αφελληνισμό της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.