Δένδιας: Το θέμα της Αγίας Σοφίας δεν είναι διαφορά ελληνοτουρκική!

Δένδιας: Το θέμα της Αγίας Σοφίας δεν είναι διαφορά ελληνοτουρκική!

Ο μεγάλος διώκτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συστηματικός συκοφάντης της Νίκος Δένδιας, που για κακή τύχη της Ελλάδος είναι Υπουργός Εξωτερικών της χώρας, είπε για το τουρκολιβυκό μνημόνιο:

«Για μας είναι τελείως ανύπαρκτο, η αντίληψη ότι μπορείς να μοιράζεις θαλάσσιες ζώνες αγνοώντας την Κρήτη, δεν αντέχει σε κριτική, βεβαίως εμείς δεν το έχουμε τελείως αρνηθεί από κει και πέρα όμως το θεωρούμε ανύπαρκτο».

Η φράση του και μάλιστα με λόγο δημόσιο σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν το έχουμε τελείως αρνηθεί, χωρά πολύ συζήτηση. Γιατί ανάμεσα σε Τουρκία και Λιβύη υπάρχει η Κρήτη και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμίας μορφής μνημόνιο.

Είπε ακόμη για το θέμα της Αγίας Σοφίας ότι είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και στενάχωρο, όμως -όπως είπε- δεν είναι ελληνοτουρκική διαφορά και ότι η ελληνική πλευρά έχει απευθυνθεί σε όλα τα φόρα και θα κάνει ότι περνά από το χέρι της, για να προστατευθεί το μνημείο αυτό το οποίο ανήκει στην… παγκόσμια κοινότητα.

Ομολογία ξεκάθαρη ότι δεν είναι θέμα που αφορά τους Έλληνες η Αγία Σοφία, ομολογία άτακτης υποχώρησης απέναντι στην εθνική μας Ιστορία. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, που ψηφίσατε “εθνικοπατριώτες”, που λέγατε να μη σας προδώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την προδώσατε εσείς.

Comments Off on Δένδιας: Το θέμα της Αγίας Σοφίας δεν είναι διαφορά ελληνοτουρκική!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.