Δήλωση-σοκ της Όπρα Γουίνφρεϊ: «Οι ηλικιωμένοι λευκοί που είναι ρατσιστές, απλά πρέπει να πεθάνουν»

Δήλωση-σοκ της Όπρα Γουίνφρεϊ: «Οι ηλικιωμένοι λευκοί που είναι ρατσιστές, απλά πρέπει να πεθάνουν»

Η πάμπλουτη πασίγνωστη αφροαμερικανή δημοσιογράφος Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία η «πολιτική ορθότητα» την έχει μετατρέψει σ΄ένα από τα κατεξοχήν δημοσιογραφικά της σύμβολα, πριν από λίγες ημέρες ξεστόμισε λόγια ρατσιστικού μίσους για τους Λευκούς στο BBC, μπροστά σ΄ένα ταλαίπωρο και φοβισμένο λευκό δημοσιογράφο, ο οποίος δεν διαμαρτυρήθηκε καν. Αρχικά, υποστήριξε ότι ορισμένοι Αμερικανοί «είναι τρομοκρατημένοι εξαιτίας του χρώματος του δέρματός τους, λόγω του χρώματος του μαύρου δέρματός τους».

Η συνέχεια, όμως, είναι πιο ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική, ως προς τις προθέσεις της, καθώς η Γουίνφρεϊ είπε επακριβώς τα εξής: «Εξακολουθούν να υπάρχουν γενιές ανθρώπων, ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι γεννήθηκαν και ανατράφηκαν και γαλουχήθηκαν με αυτό – με αυτές τις προκαταλήψεις και αυτόν τον ρατσισμό – και απλά πρέπει να πεθάνουν».

Και όμως, αυτή η ξεκάθαρη ρατσιστική εκδήλωση μίσους, αυτή η άμεση προτροπή για εξόντωση ηλικιωμένων ανθρώπων – επειδή είναι Λευκοί και χαρακτηρίζονται απ΄αυτήν ως «ρατσιστές» – έμεινε αναπάντητη προς δόξα της «πολιτικής ορθότητας». Σκεφτείτε, βεβαίως, τι θα συνέβαινε αν η δημοσιογράφος ήταν Λευκή και έκανε ανάλογο σχόλιο για τους Μαύρους, τους Ασιάτες, τους Ισπανόφωνους, τι σάλος θα σηκωνόταν. Τώρα όμως…

Το δυστυχισμένο αυτό πλάσμα, πριν από λίγο καιρό θεώρησε ότι δέχθηκε «ρατσιστική επίθεση» στην Ελβετία, όχι επειδή επιχείρησαν να την χτυπήσουν ή να την βρίσουν λόγω χρώματος, αλλά επειδή η υπάλληλος ενός μαγαζιού δεν την αναγνώρισε και δεν της έβγαλε από την βιτρίνα μια πανάκριβη τσάντα αξίας 42.000 δολαρίων για να την δει…Αναρωτιόμαστε, φυσικά, πόσες Λευκές γυναίκες στην Αμερική έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν μια τσάντα τόσο υψηλής αξίας.

Η δυστυχία, όμως, της Γουίνφρεϊ συνίσταται κυρίως στο γεγονός ότι σε μικρότερη ηλικία, μεταξύ 9 και 14 ετών, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τρεις διαφορετικούς μαύρους άνδρες.  Τα άτομα αυτά φέρεται ότι ήταν ένας θείος της, ένας ξάδελφος καθώς και ένας φίλος της μάνας της. Κανένα ίχνος ρατσισμού, δηλαδή. Η ίδια, όμως, δεν έχει πρόβλημα να κάνει τέτοιες προκλητικές και πραγματικά ρατσιστικές δηλώσεις, οι οποίες καλούν σε εξόντωση Λευκών ηλικιωμένων. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι στο απυρόβλητο ό,τι κι αν πει. Ακόμη και αν με τις δηλώσεις της είναι θύτης, η «αντιρατσιστική» προπαγάνδα θα την παρουσιάσει ως θύμα.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwshsok-ths-opra-gouinfrei-oi-hlikiwmenoi-leukoi-pou-einai-ratsistes-apla#ixzz2lImXCazA

Comments Off on Δήλωση-σοκ της Όπρα Γουίνφρεϊ: «Οι ηλικιωμένοι λευκοί που είναι ρατσιστές, απλά πρέπει να πεθάνουν»

Filed under Διεθνή

Comments are closed.