Δεκάδες αλβανοί στο χωριό Δερβιτσάνη της Β. Ηπείρου, προκαλούν με ανθελληνικά συνθήματα

Δεκάδες αλβανοί στο χωριό Δερβιτσάνη της Β. Ηπείρου, προκαλούν με ανθελληνικά συνθήματα

Ανάστατο το Ελληνικό χωριό Δερβιτσάνη, από δεκάδες αλβανούς που μετά την διακοπή του αγώνα Σερβία – Αλβανία, εισέβαλλαν στο χωριό με τα αυτοκίνητά τους, κορνάροντας μέσα στη νύχτα, τρομοκρατώντας τους κατοίκους, δημιουργώντας φθορές στο χωριό που το μέγεθός τους θα φανεί με το φως του ήλιου και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των Ελλήνων, 

Ο αγώνας διεκόπη νωρίτερα, γιατί αλβανοί με ελικοπτεράκι έφεραν μια αλβανική σημαία εντός  του γηπέδου, μαζί με συνθήματα μίσους κατά της Ελλάδος, για “τσαμουριές” και άλλα φαιδρά, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Αλβανία δεν χωρά ούτε στην Ε.Ε., ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε οπουδήποτε αλλού.

Οι κάτοικοι προφανώς πέρασαν μια ταραγμένη νύχτα, σε αντίθεση με τον υπουργό Ε. Βενιζέλο και τις υπηρεσίες του υπουργείου εξωτερικών που κοιμούνται του καλού καιρού.

Στα επεισόδια στον αγώνα Σερβία – Αλβανία συμμετείχε ο αδερφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας, αποδεικνύουν πόσο ανεδαφική είναι η πολιτική των σαμαροβενιζέλων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dekades-albanoi-sto-chwrio-derbitsanh-ths-b.-hpeirou-prokaloun-me-anthellhn#ixzz3GCjj9jHe

Comments Off on Δεκάδες αλβανοί στο χωριό Δερβιτσάνη της Β. Ηπείρου, προκαλούν με ανθελληνικά συνθήματα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.