Δεκάδες Αμερικανοί πράκτορες ετοιμάζονται για Ελλάδα με πρόσχημα την «απόδραση» του Χ. Ξηρού

Έτοιμοι να επέμβουν οι Αμερικανοί για την απόδραση Ξηρού – State Department: “Θα σας βοηθήσουμε αν χρειαστεί”.

Με δηλώσεις της η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του State Department επιβεβαίωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές. Η Μαρί Χαρφ αποκάλυψε ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να στηρίξει τις ελληνικές αρχές να βρουν τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου, η Χαρφ δεν έκρυψε το γεγονός ότι υπάρχει έντονη ανησυχία όσο ο 55χρονος κυκλοφορεί ελεύθερος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η υπόθεση παραμένει μία “ελληνική έρευνα”, αλλά “βεβαίως” οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να παράσχουν υποστήριξη στην ελληνική κυβέρνηση, εάν αυτό χρειαστεί”.

Η Χαρφ πρόσθεσε πως η Ουάσιγκτον παραμένει σε “στενές επαφές” με τις ελληνικές Αρχές, αναφορικά με τις προσπάθειες εντοπισμού του Ξηρού. Καταλήγοντας, επεσήμανε : “Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με τις ελληνικές αρχές στην αντιμετώπιση αυτών που χρησιμοποιούν τη βία για να επιδιώξουν να επιτύχουν τους στόχους τους”.

Η συγκυβέρνηση της συμφοράς αφού πρώτα έδωσε εξιτήριο στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη αναζητεί συμμάχους σε Ελλάδα και εξωτερικό για να τον ξανασυλλάβει. Η ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνδυασμό με την απελευθέρωση του Ξηρού και την επικείμενη επέμβαση από ΗΠΑ με πρόσχημα τον εντοπισμό του δημιουργεί έντονους προβληματισμούς στην ελληνική κοινωνία. Η ξενοκίνητη χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σε συνεργασία με σκοτεινούς μηχανισμούς ξένων κέντρων εξουσίας φαίνεται να προετοιμάζει υπογείως το έδαφος για το τρίτο μνημόνιο που είναι καθ οδόν… 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dekades-amerikanoi-praktores-etoimazontai-gia-ellada-me-proschhma-thn-apodr#ixzz2rUnwStvx

Comments Off on Δεκάδες Αμερικανοί πράκτορες ετοιμάζονται για Ελλάδα με πρόσχημα την «απόδραση» του Χ. Ξηρού

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.