Δεν σταματούν οι προκλήσεις των σκοπιανών – Με τηλεοπτική σειρά προπαγανδίζουν τις επεκτατικές τους βλέψεις

Δεν σταματούν οι προκλήσεις των σκοπιανών - Με τηλεοπτική σειρά προπαγανδίζουν τις επεκτατικές τους βλέψεις

Για ακόμη μία φορά, χαρακτηρίζεται απαράδεκτη η εξωτερική πολιτική της μνημονιακής – ανθελληνικής χούντας Σαμαρά- Βενιζέλου, δείχνοντας ανοχή στις επεκτατικές βλέψεις των Σκοπιανών, που καπηλεύονται ανενόχλητοι εδώ και χρόνια, το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας.

Πιο συγκεκριμένα, η αφορμή δόθηκε από μιά καινούρια σειρά, που ξεκινάει σύντομα, στην κρατική τηλεόραση των Σκοπίων και έχει ως τίτλο: «Μακεδονικός αγώνας για την ελευθερία». Η εν λόγω σειρά πραγματεύεται, τον αγώνα για την «ενωμένη σλαβική Μακεδονία», όπως την αποκαλούν οι Σλάβοι γείτονές μας και για της οποίας την κατάκτηση παλεύουν εδώ και 100 χρόνια.

Είναι αδιαμφισβήτητος και πασιφανής, εδώ και πολλά χρόνια, ο μεγάλος και διακαής πόθος των Σλάβων γειτόνων μας για την κατάκτηση της Μακεδονίας μας. Παρ’ όλο, που δεν υπάρχει φυλετική ταύτιση των Μακεδόνων με τους Σλάβους και αυτό γίνεται φανερό, είτε από ιστορικές και αρχαιολογικές μελέτες, που δεν αναγνωρίζουν την επιμειξία, αλλά ούτε την συνεργασία των φύλων (η τέχνη, οι επιστήμες, η γλώσσα και ο πολιτισμός μαρτυρούν την ελληνικότητά τους), είτε από βιολογικές μελέτες επιστημόνων σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, που αποδεικνύουν, ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ταύτιση, διότι οι Μακεδόνες ήταν ελληνικό φύλο, οι Σκοπιανοί κυβερνήτες έχουν καταφέρει με τη προπαγάνδα τους να ριζώσουν εδώ και πολλά χρόνια στο λαό τους την ιδέα της «σλαβικής Μακεδονίας» και να καπηλευτούν την ένδοξη ιστορία της Μακεδονίας μας.

Από τη άλλη μεριά, οι πολιτικάντηδες και ανθέλληνες, που κυβερνούν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δέχονται με πλήρη απάθεια και αδιαφορία τις προκλήσεις των Σκοπιανών, αφήνοντας μ’ αυτό το τρόπο, να καλλιεργηθεί η σκοπιανική προπαγάνδα περί «σλαβικής Μακεδονίας». Δεν αποδοκιμάζουν τις προκλήσεις τους, έστω και τυπικά, γιατί είναι αδιαφιλονίκητο γεγονός, πως ακόμα και αν τις αποδοκίμαζαν, θα το έκαναν καθαρά από υποκρισία. Διότι, δεν μπορείς παρά να είσαι ο μεγαλύτερος προδότης, όταν οδηγείς ένα λαό στη πείνα, την εξαθλίωση, αλλά και στην πολιτισμική ένδεια, η οποία θα επέλθει με την παραχάραξη της ιστορίας του.

Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας, που αγωνίζεται για μια πολιτική, που θα σέβεται και θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων. Έχοντας χρέος απέναντι στους ένδοξους προγόνους μας, αλλά και στους αγέννητους Έλληνες θα υπερασπιστούμε την ιστορία μας μέχρι τη τελική Νίκη!

Ε. Σ. – Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-proklhsh-seira-pou-umnei-tis-epektatikes-blepseis-twn-skopiwn-pros-thn#ixzz3KmpwJD4C

Comments Off on Δεν σταματούν οι προκλήσεις των σκοπιανών – Με τηλεοπτική σειρά προπαγανδίζουν τις επεκτατικές τους βλέψεις

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.