ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ, ΛΕΕΙ, ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΟΓΛΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

cf83cebfcf85cebbceb5ceb9cebcceb1cebd-cebccf80cebfcf85cf84ceb1cf81cebfceb3cebbcebfcf85

Συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης έδωσε ο κλόουν- δήμαρχος (μέχρι την 25ηΜαΐου 2014) Μπουτάρης (ή Αλί Μπουτάρογλου) και με την ευκαιρία του ζητήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Είπε τα εξής: «Οι μισοί είναι στη φυλακή και οι άλλοι μισοί θα πάνε εν καιρώ. Αφού είναι ακόμη νόμιμο κόμμα, θα κατεβάσει και υποψηφίους στις εκλογές». Εν συνεχεία, ερωτηθείς για τον αντίπαλό του, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τη ΧΑ, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, είπεν ο οθωμανολάγνος:  «Τον κύριο δεν τον γνωρίζω και για να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα να τον μάθω».

Δεν τον ξέρεις, λοιπόν, τον Ματθαιόπουλο, Μπουτάρογλου; Θα τον μάθεις καλά, θέλεις δε θέλεις, τώρα στην προεκλογική περίοδο, γιατί θα είναι ο βασικός αντίπαλός σου! Και στο τέλος θα του παραδώσεις και το δήμο. Έστω, κι έτσι όπως τον έχεις κάνει. Δηλαδή, σαν τα μούτρα σου!

πηγή

Comments Off on ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ, ΛΕΕΙ, ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΟΓΛΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.