Δεύτερη δύναμη η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο Κρήτης

Δεύτερη δύναμη η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο Κρήτης

Είδαμε πολλές δημοσκοπήσεις που προκάλεσαν το μειδίαμα των υποψιασμένων. Αυτό που εσχάτως και προεκλογικών προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη οι δημοσκόποι των πληρωμένων δημοσκοπήσεων είναι μία έντεχνη πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ενδυναμωθεί η μέλλουσα συγκυβέρνηση. Όμως υπάρχουν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα, ώστε να λειτουργούν τα επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων της αμαρτίας αναλόγως.

Ενίοτε αυτές οι δημοσκοπήσεις φτάνουν στα μάτια του κοινού, όχι απευθείας, αλλά μέσα από τα σχόλια των προσκείμενων στα κόμματα εφημερίδων. Τέτοια αξία έχει και το σχόλιο της εφημερίδος «Δημοκρατία» σχετικά με το Ηράκλειο της Κρήτης και τις ετοιμασίες των κομμάτων για τις διπλές ή και τριπλές επερχόμενες εκλογές.

Τα στοιχεία που παρουσίασε στην στήλη off the record η «Δημοκρατία» στο Κυριακάτικο φύλλο της, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι στο Ηράκλειο Κρήτης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 2ο κόμμα και ότι διενεργούνται μυστικές διαβουλεύσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ με… προξενητή τον βουλευτή Ηρακλείου των ΑΝ.ΕΛ Νότη Μαριά. Άλλο σημαντικό στοιχείο που παραθέτει η εφημερίδα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει την περιφέρεια Κρήτης σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις. Με την λογική ότι η δυναμική της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη εδώ και χρόνια εμφανίζεται περισσότερο στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης απ’ ότι στο Ηράκλειο, μάλλον αυτό προκαλεί ήδη εγκεφαλικά στο «συνταγματικό τόξο».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deuterh-dunamh-h-chrush-augh-sto-hrakleio-krhths#ixzz2rdfAF54q

Comments Off on Δεύτερη δύναμη η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο Κρήτης

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.