Δεύτερος έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής σε ένα χρόνο! Κανένας στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Θα έπρεπε το θράσος να διαθέτει όριο, όμως από ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει. Η πρωτόγνωρη συκοφαντική επίθεση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καταδεικνύει πλήρως τον πανικό των πολιτικάντηδων, των καναλαρχών, αλλά και των αφεντικών στις μητροπόλεις της Σιών. Από την στιγμή που ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή εισήλθε στο ελλαδικό (ελληνικό θα είναι μόνο όταν θα περιέχει Χρυσαυγίτες σε συντριπτική πλειοψηφία) κοινοβούλιο ακούστηκαν πολλές και ποικίλες ασχήμιες και συκοφαντίες εναντίον της Χρυσής Αυγής, των στελεχών της, των μελών της, αλλά και των απλών ψηφοφόρων της.

Με αφορμή τα γεγονότα του Κερατσινίου οι κλέφτες και οι απατεώνες του κλεπτοκρατικού τόξου αποθρασύνθηκαν εντελώς και έδωσαν εντολή στα παπαγαλάκια των καναλιών να λασπολογήσουν σχετικά με τα οικονομικά του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε να μπορέσουν να σπιλώσουν συνειδήσεις που είναι καθαρές σε αντίθεση με τις δικές τους, τις διαπλεκόμενες. Ακούστηκαν έτσι πολλά στο συγκεκριμένο ζήτημα, τα οποία κυμάνθηκαν από φαιδρά έως και εντελώς εξοργιστικά, αλλά σε κάθε περίπτωση παντελώς ανυπόστατα.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα της βουλής που ελέγχθηκε για τα οικονομικά του. Στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης ουδείς έχει ελεγχθεί ακόμα και όταν αποδεικνύεται περίτρανα ότι πάκοι μαύρου χρήματος διακινούνταν από τους πολιτικούς απατεώνες του κλεπτοκρατικού τόξου. Ενώ οι απατεώνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διακινούσαν αφειδώς μαύρο χρήμα, η Χρυσή Αυγή ήταν αυτή που ελέγχθηκε από σειρά ορκωτών λογιστών και επί πολλές ώρες.

Η συγκεκριμένη έρευνα, βέβαια, δεν έλαβε δημοσιότητα διότι οι ορκωτοί λογιστές βρήκαν τα βιβλία του Λαϊκού Συνδέσμου σε άψογη κατάσταση, ενδεικτική της τιμιότητας και του αισθήματος ευθύνης που διακατέχει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες. Όμως παρόλα αυτά τα παπαγαλάκια του μνημονίου συνεχίζουν την λάσπη τους απρόσκοπτα.

Ως απάντηση σε αυτό τον οχετό λάσπης, εμείς τους λέμε ότι είμαστε έτοιμοι να ΞΑΝΑελεγχθούμε, αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η Χρυσή Αυγή δεν μοιάζει με τους απατεώνες που μονοπωλούν τον τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια. Ας στείλουν και έναν στρατό λογιστών. Οι τίμιοι άνθρωποι δεν φοβούνται τους ελέγχους. Μπορεί να πει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι κλεπτοκράτες; Προφανώς και όχι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tritos-elegchos-sta-oikonomika-ths-chrushs-aughs-se-ena-chrono-kanenas-sta#.Uj2-EcbIbSI#ixzz2fXgdwxY3

Comments Off on Δεύτερος έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής σε ένα χρόνο! Κανένας στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Filed under Οικονομία

Comments are closed.