Δηλώσεις εκπροσώπου Τύπου για την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής και τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε: “Σήμερα είναι η πανελλήνια ημέρα αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, μια ακόμα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης του κόμματός μας. Δυστυχώς, με πολιτική απόφαση του υπουργείου Υγείας απαγορεύτηκε στα νοσοκομεία που είχαμε συνεννοηθεί να στείλουν κλίνες στα κατά τόπους γραφεία μας για να γίνει κανονικά η αιμοληψία. Αυτό είναι κάτι απαράδεκτο και το καταγγέλλουμε.

Εδώ βρίσκονται εκατοντάδες μέλη της Χρυσής Αυγής για να δώσουν αίμα, για να δώσουν ζωή στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν παρόλο που οι αντιδράσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε είναι απαράδεκτες. 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η αιμοληψία ενημερωθήκαμε πως δεν θα έρθουν οι κινητές μονάδες. Μας είχαν πει ότι θα έρθουν κανονικά δεκάδες κλίνες. Τελευταία στιγμή μας ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και γι΄ αυτό και μαζικά έχουν προσέλθει τα μέλη και οι φίλοι του κόμματός μας στα κατά τόπους νοσοκομεία.

Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε Έλληνες πολίτες να δώσουν αίμα“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwseis-ekproswpou-tupou-gia-thn-hmera-aimodosias-kai-tis-kubernhtikes-met#ixzz2lUuHhz7S

Comments Off on Δηλώσεις εκπροσώπου Τύπου για την αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής και τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.