ΔΗΜΑΡ: Αποχώρησε ο Λυκούδης – Κόβεται στα δύο το απόκομμα Κουβέλη

ΡΗΜΑΔ: Αποχώρησε ο Λυκούδης – Κόβεται στα δύο το απόκομμα Κουβέλη

Η ΔΗΜΑΡ έχει πλέον πέσει σε ποσοστά γύρω στο 1%, όμως η κατρακύλα δεν δείχνει να έχει τέλος. Πλέον μετά από τις τελευταίες εξελίξεις έχασε άλλον έναν βουλευτή καθώς και 25 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της, γεγονός που αφήνει τον Κουβέλη σχεδόν μόνο στην Αγ. Κωνσταντίνου.

Η λεγόμενη «Μεταρρυθμιστική Πτέρυγα», της οποίας προΐστατο ο Λυκούδης, εν τέλει συνεδρίασε μετά από αλλεπάλληλες παλινωδίες και ομοφώνως αποφάσισε την αποχώρηση από την ΔΗΜΑΡ. Αυτό σημαίνει μία ακόμα αποχώρηση βουλευτή από την ΔΗΜΑΡ, ο οποίος πρόσκειται στην λεγόμενη κεντροαριστερά και συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ.

Έτσι, η ΔΗΜΑΡ εν τέλει πληρώνει τον ατελή ιδεολογικό – πολιτικό προσανατολισμό της, ο οποίος την τοποθέτησε ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τον ιδεολογικό προσεταιρισμό της κεντροαριστεράς με μνημονιακή στροφή, ο χώρος της ΔΗΜΑΡ έπαψε ουσιαστικά να έχει χρησιμότητα και κοινό στο οποίο θα απευθυνθεί.

Με φόντο, λοιπόν, την διάλυση του εν λόγω κομματιδίου, οι βουλευτές και τα στελέχη του γυρίζουν στον χώρο προέλευσής τους, ήτοι την αριστερά ή την κεντροαριστερά, διαλύοντας το απόκομμα και αφήνοντας τον Κουβέλη μόνο του.

Η Ρεπούση παρεμπιπτόντως δεν έχει αποχωρήσει ακόμα για ΠΑΣΟΚ, παρότι διαφοροποιήθηκε στο θέμα του αντιρατσιστικού και συγκεκριμένα στο άρθρο για τις γενοκτονίες που την στέλνει φυλακή. Προφανώς περιμένει για την κατάλληλη στιγμή για να αποφευχθεί ο «συνωστισμός» στην έξοδο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/rhmad-apochwrhse-o-lukoudhs-kobetai-sta-duo-to-apokomma-koubelh#ixzz3CoiPBmUS

Comments Off on ΔΗΜΑΡ: Αποχώρησε ο Λυκούδης – Κόβεται στα δύο το απόκομμα Κουβέλη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.