Δημοσκόπηση σοκ για το καθεστώς: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων! Να γιατί μας πολεμούν

Ξεκαθαρίζουν οι αιτίες του βρώμικου πολέμου που κήρυξε το καθεστώς στην Χρυσή Αυγή. Κυβέρνηση, κόμματα και κανάλια μας χτυπούν καθημερινά με κάθε παράνομο και αντισυνταγματικό μέσο, γιατί η άνοδος του Κινήματος είναι ραγδαία. Ήδη η Χρυσή Αυγή βρίσκεται προ των πυλών των μεγάλων Δήμων της χώρας. Στην τελευταία δημοσκόπηση για τον Δήμο της Αθήνας ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά από τους υποψηφίους του αντισυνταγματικού τόξου. Το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας αντιλάμβανεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αυριανή κυβέρνηση της χώρας. Η άθλια πολεμική και οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα μας σταματήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr η τελευταία μεγάλη δημοσκόπηση για το Δήμο Αθηναίων έδειξε μια ”σοκαριστική” εικόνα, σοκαριστική για το ”συνταγματικό τόξο”, λόγω της έκρηξης του Λαϊκού Συνδέσμου. Ιδού τα αποτελέσματα: Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%), Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).  Η δημοσκόπηση αυτή συγκλόνισε τα κομματικά επιτελεία του «συνταγματικού τόξου» αφού κατέδειξε μία ανεξέλεγκτη δυναμική για το Εθνικιστικό Κίνημα. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων αποτέλεσε το 2010 το εφαλτήριο της ανόδου της Χρυσής Αυγής: με υποψήφιο δήμαρχο τον Αρχηγό είχαμε λάβει 10.222 ψήφους και 5,29%, ενώ σε ορισμένες περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας τα ποσοστά μας ξεπερνούσαν το 20%.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhmoskophsh-sok-gia-to-kathestws-prwth-h-chrush-augh-ston-dhmo-athhnaiwn-na#.UkAgYNLwmCg#ixzz2fiGGBmB2

Comments Off on Δημοσκόπηση σοκ για το καθεστώς: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Αθηναίων! Να γιατί μας πολεμούν

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.